Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  20:09:26

Νέα πρόκληση από τον τράπερ Snik: Καβγάς με έφηβο στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη – «Ζήτα συγγνώμη». Επικρίνεται ότι έχει ξεφύγει ως εκφραστής της βίας. Κύριο

Ο λόγος του καβγά δεν έχει γίνει γνωστός, όμως, ο Snik και ο συνεργάτης του φαίνονται να μιλούν σε έντονο τόνο στον νεαρό και τον προτρέπουν να ζητήσει συγγνώμη.

Ο γνωστός τράπερ, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει χιλιάδες views στο Tik Tok τσακώνεται με έφηβο σε δρόμο της συμπρωτεύουσας. Δίπλα του ο συνεργάτης του, YT και η σύντροφός του Γιώτα Ιωαννίδου, η οποία προσπαθεί να συγκρατήσει τον τράπερ.
Ο λόγος του καβγά δεν έχει γίνει γνωστός, όμως, ο Snik και ο συνεργάτης του φαίνονται να μιλούν σε έντονο τόνο στον νεαρό και τον προτρέπουν να ζητήσει συγγνώμη.

Ο νεαρός ακούγεται να λέει «δεν νιώθω μάγκας», ενώ απαντά πως αυτό που έκανε, το έκανε για πλάκα.
«Τι για πλάκα; Για πλάκα μιλάς έτσι ρε», ακούγεται να αποκρίνονται ο Snik και ο συνεργάτης του, με τον νεαρό να λέει: «Γιατί να πω συγγνώμη, δεν θέλω να πω συγγνώμη».
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα σχόλια του βίντεο, το «επεισόδιο» σταμάτησε εκεί και δεν υπήρξε συνέχεια.

2.9. 2022..Snik: Αυτόπτης μάρτυρας σε σοκαριστικές αποκαλύψεις – «Ο τράπερ έπαιζε κλωτσιές – Ένα ανήλικο είχε τρύπα στο κεφάλι»

Τι αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στον άγριο καυγά
Επεισόδιο με άγριο καυγά σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Κατερίνης κατά τη διάρκεια εμφάνισης του Snik.

Ειδικότερα, τα αίματα άναψαν ανάμεσα στη παρέα του τράπερ και κάποιους πελάτες που διασκέδαζαν σε διπλανό τραπέζι. Ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό και η κατάσταση ξέφυγε αμέσως.
Το μαγαζί μετατράπηκε σε ρινγκ, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο «στρατόπεδα». Η μία ήταν του Snik και η άλλη της παρέας των πελατών. Έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο

«Το περιστατικό έγινε γύρω στις 4.30. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 5 λεπτά κι έχουν βγει πολλά σενάρια ή ότι του είχαν πετάξει παγάκι ή ότι κάποιος του είπε να τραγουδήσει τραγούδι του Light κι ένας μπράβος του Snik έφτυσε στα μούτρα αυτό το άτομο. Μετά αυτός πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι του μπράβου και έτσι κατέβηκε ο Snik και οι μπράβοι του κι άρχισαν να παίζουν μπουνιές» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο OPEN.

«Εγώ αυτό που είδα ήταν ότι όντως να φεύγει κάτι προς τη σκηνή, κατέβηκε ο Snik πρώτα κι άρχισε να παίζει κλωτσιές και μπουνιές με μία παρέα παιδιών γύρω στα 18-20 το πολύ. Μετά άρχισαν να φεύγουν καρέκλες από το πουθενά, κυρίως από την ομάδα του Snik. Ιδιαίτερα, ένας που βρισκόταν πάνω στη σκηνή έπαιρνε από τα τραπέζια μας τα μπουκάλια μας και τα πετούσε ανεξέλεγκτα προς το κοινό. Μία κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της. Ένας άλλος ήταν έξω λιπόθυμος».
«Το σκηνικό συνεχίστηκε έξω, από όσα έμαθα. Έψαχναν για ένα ανήλικο 15-16 που είχε μία τρύπα στο κεφάλι από το μπουκάλι».

12.9.Έλενα Παπαρίζου: Με μια ατάκα «σφάζει» SNIK & Light για τα έκτροπα στα MAD VMA
Ηχηρή απάντηση, 3 μήνες μετά

Φανερά ενοχλημένη παραμένει η Έλενα Παπαρίζου για όσα διαδραματίστηκαν στα φετινά MAD VMA, από τα οποία η ίδια αποχώρησε στη μέση της βραδιάς μετά τα έκτροπα που έλαβαν χώρα με πρωταγωνιστές SNIK, Light και... μπράβους.
Μιλώντας στην κάμερα της νέας εκπομπής της Φαίη Σκορδά «Πρωινό μας», η Έλενα μπορεί να απέφυγε να πει πολλά για το θλιβερό συμβάν, μία ατάκα της, όμως, αρκούσε για να «περιποιηθεί» τους εμπλεκόμενους τράπερς για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

«Δεν θέλω να άλλο να ασχοληθώ άλλο μ' αυτό το πράγμα, θέλω να προχωρήσω μπροστά» είπε όταν ρωτήθηκε αν δέχτηκε κάποια συγγνώμη για όσα συνέβησαν, απαξιώντας ακόμα και να ασχοληθεί με τους «πρωταγωνιστές» της βραδιάς.
Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε φυγαδευτεί ελαφρά τραυματισμένη και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από το γήπεδο Taekwondo, χωρίς να δεχτεί να επιστρέψει για να ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις της επί σκηνής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline