Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:53:32

Εξοργισμένος ο Στέργιος Πιτσιόρλας (άλλοτε στενός φίλος του Α. Τσίπρα) αποφάσισε προσφυγή στη δικαιοσύνη: Ο κ. Ρουμπάτης παραδέχτηκε την άμεση παρακολούθησή μου από την ΚΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ. Κύριο

Πρόκειται, δηλώνει, για άθλια σπίλωσή του ως επιλογή και μόνο να τεθεί υπό παρακολούθηση για μεγάλη επένδυση Αράβων στην Ζάκυνθο.

Μια παρακολούθηση σε υπόθεση περίπλοκη με μεγάλο οικονομικό ενδιαφέρον και μειωτική μεταχείριση, προσβλητική για ένα γνωστό πρόσωπο της Αριστεράς, καθαρό από κάθε άποψη στο δημόσιο βίο δεκαετιών Εξοργισμένο γι αυτή τη μεταχείριση, την ύπουλη ,από την ΚΥΠ της κυβερνητικής περιόδου ΣΥΡΙΖΑ και όπως έχει δηλώσει με οργή σε γνώση του τότε Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, παλαιού και στενού του φίλου.«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθηση μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Επίσης, ενημερώνει: «Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες για αυτήν την απίστευτη ιστορία».

Ρουμπάτης: Διακινούνται χαλκευμένα

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης αναφορικά με την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής καταγγέλλει ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης.
Όπως τονίζει σε δήλωσή του, άγνωστοι σε εκείνον κύκλοι «διακινούν χαλκευμένα -δήθεν- αποσπάσματα της σημερινής κατάθεσής μου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής».

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε κατέθεσα ότι "με έκπληξη διαπίστωσα ότι ο Αλέξης Τσίπρας αντί να απομακρύνει τον κ. Πιτσιόρλα τον προήγαγε σε υφυπουργό, γεγονός που με ανάγκασε να σταματήσω την παρακολούθησή του λίγες ημέρες νωρίτερα". Αυτό που είπα είναι ότι ενημέρωσα τον Αλέξη Τσίπρα στην αρχή του 2016, μου είπε να προχωρήσω κανονικά και αν χρειαστεί, να το στείλω τα στοιχεία που θα προκύψουν στη Δικαιοσύνη.

Τόνισα επίσης ότι ποτέ δεν επανήλθα γιατί είχα όλες τις απαραίτητες οδηγίες για να πράξω τα νόμιμα. Σε αντίθεση με γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος κανένας -ούτε ο τότε Πρωθυπουργός- δεν ενεπλάκη στην ουσία της υπόθεσης και πολύ περισσότερο δεν με κατέστησε αποδιοπομπαίο τράγο» επισημαίνει στη δήλωσή του.
Πάντως η πολύμηνη παρακολούθηση του κ. Πιτσιόρλα- και όχι μόνο-, δεν απέδωσε τίποτα μειωτικό εις βάρος του και γι αυτό στη συνέχεια ανέλαβε υφυπουργός και αργότερα αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline