Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:27:46

Μουντιάλ στο Κατάρ: Ο μαθηματικός τύπος που προβλέπει ότι θα κατακτήσει το κύπελλο η Αργεντινή με νίκη στον τελικό επί της Αγγλίας. Κύριο

Το σύστημα πρόβλεψης του Γιόακιμ Κλέμεν, ενός Βρετανού χρηματιστή έχει ήδη μαντέψει σωστά τις νίκες της Γερμανίας το 2014 και της Γαλλίας το 2018.

Αν ο Βρετανός χρηματιστηριακός αναλυτής, Γιόακιμ Κλέμεν, πέσει μέσα και φέτος τότε η Αργεντινή θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Μουντιάλ του Κατάρ στις 18 Δεκεμβρίου. Καμία ευρωπαϊκή ομάδα υποστηρίζει.
Αυτό προκύπτει από το προγνωστικό σύστημα του Κλέμεν, του οποίου το μοντέλο συνδυάζει διάφορες μαθηματικές μεταβλητές με κοινωνικοοικονομικούς δείκτες για να καθορίσει ποσοστά επιτυχίας ή αποτυχίας. Μάλιστα, το μοντέλο αυτό του επέτρεψε να προβλέψει τις νίκες της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία και της Γαλλίας στη Ρωσία το 2018 .

Όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα Marca, o Βρετανός χρηματιστής για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η La Albiceleste θα βάλει ένα ακόμα αστέρι στην ασπίδα της, λαμβάνει υπόψη όχι μόνο αθλητικές έννοιες, αλλά και πτυχές του περιβάλλοντος της χώρας: όπως ο πληθυσμός και το ΑΕΠ.
Οι υπολογισμοί του δείχνουν ότι ο Μέσι θα σηκώσει την κούπα όπως έκανε με το Copa América το 2021 .
Η Αργεντινή αγωνίζεται στη φάση των ομίλων με Σαουδική Αραβία, Μεξικό και Πολωνία. Η Αργεντινή θα περάσει στη φάση των «16» και εν συνεχεία στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά εκτιμάται ότι θα αποκλείσει την Ισπανία.

Σύμφωνα με την ίδια εξίσωση στον τελικό θα παίξουν η Αργεντινή με την Αγγλία, με την πρώτη να κερδίζει.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 θα είναι η 22η έκδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA, του διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερα χρόνια και στο οποίο συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες των μελών της FIFA. Αναμένεται να
πραγματοποιηθεί στο Κατάρ από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022. Θα είναι το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στον αραβικό κόσμο και το πρώτο κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί σε μουσουλμανική χώρα. Θα είναι το δεύτερο παγκόσμιο κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στην Ασία μετά τη διοργάνωση του 2002 στη Νότια Κορέα και στην Ιαπωνία. Επιπλέον θα είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν 32 ομάδες, καθώς στην επόμενη διοργάνωση το 2026 που θα λάβει χώρα στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά οι συμμετέχουσες ομάδες θα αυξηθούν στις 48. Η τελευταία νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου είναι η Γαλλία.

Εξαιτίας της έντονης ζέστης που επικρατεί στο Κατάρ κατά τους θερινούς μήνες, αυτό το παγκόσμιο κύπελλο θα πραγματοποιηθεί από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και θα είναι το πρώτο κύπελλο που δεν θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, Ιούνιο ή Ιούλιο. Θα πραγματοποιηθεί σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα των 28 ημερών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline