Σάββατο 20 Απριλίου 2024  02:53:11

Δεν θέλουν αστυνομία ελέγχου στην είσοδο, αλλά στους ορόφους ελεύθεροι οι ληστές, κλέφτες, διακινητές ναρκωτικών... Η έφοδος χθες της ΕΛΑΣ απογύμνωσε τα «άβατα» των κακοποιών στα ΑΕΙ. Κύριο

Το απόγευμα 200 άτομα διαδήλωναν στην Πανεπιστημίου κατά του ελέγχου των εισόδων από αστυνομικά όργανα.

1.Αντρο κακοποιών με όπλα, ναρκωτικά, δεσμίδες χρημάτων από κλοπές και χώρος-κρυσφήγετο ανομίας, για τον οποίο είχαν διαμαρτυρηθεί μάταια επί μήνες οι κανονικοί φοιτητές. Με πλήρη κάλυψη της ανομίας και της διαφθοράς, επιπολαίως, από κόμματα και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και άλλων κομμάτων.
Στη σύλληψη 22 ατόμων προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετείχαν στην επιχείρηση που έγινε το πρωί της Τρίτης σε Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου, Καισαριανή και Βύρωνα με στόχο τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες της επιχείρησης στην Πολυτεχνειούπολη και τις γύρω περιοχές περιλαμβάνεται και μια γυναίκα, δόκιμη αστυνομικός που φέρεται να είχε σχέση με κάποιον από τους συλληφθέντες.

Από τις παραπάνω συλλήψεις, οι 13 πραγματοποιήθηκαν στην εστία της Πολυτεχνειούπολης, έξω από την οποία σημειώθηκε και το περιστατικό με τον 30χρονο Αλβανό που επιτέθηκε στην ανθυπαστυνόμο. Η αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθεια της να προστατευτεί, τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Οι υπόλοιπες εννέα συλλήψεις έγιναν σε σπίτια.

Στη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου. Καταζητούμενοι με τέσσερα εντάλματα για κλοπές, παράνομο οπλισμό και 30 ληστείες.
Οι δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν έρευνες στη Φοιτητική Εστία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα όπλα που βρέθηκαν στους χώρους της Φοιτητικής Εστίας αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Σύμφωνα με πηγές, η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο σεσημασμένο Αλβανό
Μία δόκιμη αστυνομικός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, μεταξύ των 22 συλληφθέντων, έως τώρα, στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και σε άλλες περιοχές.
Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Πολυτεχνειούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από άντρο κακοποιών σε δωμάτιο της εστίας

Βίντεο ντοκουμέντο από δωμάτιο στις εγκαταστάσεις της παλιάς εστίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, το οποίο είχε μετατραπεί σε άντρο κακοποιών, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.
Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ. ΑΣ στην οποία συνελήφθησαν στους χώρους της εστίας 13 άτομα κι αλλά 9 σε σπίτια των περιοχών Ζωγράφου και Βύρωνα, το newsit.gr εξασφάλισε οπτικό υλικό που σοκάρει.

Ο χώρος που βλέπεται στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε, είναι ένα δωμάτιο που βρίσκεται στους τελευταίους όρους του κτιρίου της παλιάς εστίας και είχε διαρρηχθεί από Αλβανούς κακοποιούς που το χρησιμοποιούσαν και για κρησφύγετο.
Στο βίντεο αποτυπώνονται δύο άτομα, ενώ ο συνεργός του καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο. Οι πρωταγωνιστές είναι ντυμένοι ομοιόμορφα. Φοράνε γκρι παντελόνι φόρμας, πράσινο μπουφάν με κουκούλες, ενώ τα πρόσωπα τους είναι καλυμμένα με full face.

O ένα από αυτούς που κάθεται σε καρέκλα έχει δίπλα του μια κοντόκανη καραμπίνα, ενώ ο συνεργός που είναι όρθιος και κινείται στους ρυθμούς της μουσική, έχει ζωσμένο στη μέση του ένα περίστροφο το οποίο και επιδεικνύει. Λίγο μπροστά από τους δύο οπλοφόρους βρίσκεται ένα μαύρο τραπεζάκι πάνω στο οποίο υπάρχει μια δεσμίδα με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ένα σακουλάκι με ναρκωτικά αλλά και ένα μαύρο περίστροφο.

Το βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων κλείνει με μια από ότι φαίνεται προειδοποίηση των κακοποιών προς αντιπάλους και διώκτες τους.
Το άτομο που είναι όρθιο, σηκώνει το δεξί του από το περίστροφο και αργά – αργά το περνάει μπροστά από το λαιμό του, θέλοντας να δείξει στους αποδέκτες του ότι θα τους σφάξει σε περίπτωση που έρθουν σε αντιπαράθεση με τη συμμορία του.
Μαρίνος Αλειφέρης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline