Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:56:43

Γκουίνεθ Πάλτροου, μιμείται το κορίτσι του Χρυσοδάκτυλου στα 50 της: Έβαψε το κορμί της χρυσό και πόζαρε γυμνή για να εντυπωσιάσει. Κύριο

Ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία για να δείξει ότι διανύει την «χρυσή» δεκαετία της ζωής της, με πάθος και ωριμότητα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία χρόνια η καλή ηθοποιός δεν λέει όχι στην πρόκληση και την ακραία εντύπωση και μάλιστα για θέματα, εικόνες, κατασκευές και μυρωδιές γύρω από το σε και την σάρκα. Η Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 50 ετών, αφού στις 27 Σεπτεμβρίου είχε γενέθλια και θέλησε να γιορτάσει το γεγονός αναρτώντας μια φωτογραφία στα social media, όπου πόζαρε γυμνή.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram την συγκεκριμένη εικόνα, όπου διακρίνεται γυμνή και βαμμένη με χρυσό χρώμα, ώστε να δείξει ότι διανύει την «χρυσή» δεκαετία της ζωής της, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε απλά τον αριθμό «50» και πρόσθεσε δύο χρυσά αστέρια.

Η Γκουίνεθ Κέιτ Πάλτροου , 27 Σεπτεμβρίου 1972) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια[ και συγγραφέας μαγειρικής. Έκανε το υποκριτικό της ντεμπούτο στη σκηνή το 1990 και ξεκίνησε να εμφανίζεται σε ταινίες το 1991. Αφού εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας, η Πάλτροου τράβηξε τα πρώτα βλέμματα πάνω της με τη συμμετοχή της στις ταινίες Seven το 1995 και Έμμα (Emma) το 1996, στην οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Πάλτροου έγινε παγκοσμίως γνωστή με το ρόλο της στην ταινία Ερωτευμένος Σαίξπηρ (Shakespeare in Love) το 1998, για τον οποίο κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης Ηθοποιού και δύο βραβεία Σωματείου Ηθοποιών Α' Γυναικείου Ρόλου και Καλύτερου Καστ. Επίσης, έχει κερδίσει ένα Βραβείο Έμμυ Εξαιρετικής Ηθοποιού σε ρόλο Γκεστ Κωμικής Σειράς το 2011 για την ερμηνεία της ως Χόλι Χόλιντεϊ στο επεισόδιο «The Substitute» της επιτυχημένης σειράς Glee του καναλιού FOX.

Το 2005 έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού (σε Δραματική ταινία) για το ρόλο της στο Proof. To 2008, εμφανίστηκε στην μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της καριέρας της, την ταινία Iron Man, ενώ υποδύθηκε ξανά το ρόλο της ως Πέπερ Ποτς στο σίκουελ Iron Man 2 το 2010. Η Πάλτροου είναι επίσης το πρόσωπο του αρώματος Pleasures της εταιρίας καλλυντικών Estée Lauder από το 2005. Ήταν παντρεμένη με τον Κρις Μάρτιν, τραγουδιστή του συγκροτήματος Coldplay. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Άπλ και τον Μωυσή. Ακόμη, η Πάλτροου είναι το πρόσωπο της Αμερικανικής μάρκας προϊόντων μόδας Coach,, ιδιοκτήτρια της εταιρίας Goop.com[13] και συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline