Σάββατο 20 Απριλίου 2024  02:21:59

Τέσσερις αποτυχίες σε παράταιρες-φιλόδοξες περιπτώσεις στην TV. Τέλος στην εκκεντρική Σοφία Χατζηπαντελή, δήθεν Ελληνίδα Φρίντα. Ο «Γλυκάνισος» έρωτας Ελληνα- Πακιστανής με ... 4% όπως και το νέο δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ. Κύριο

Σε απελπιστικά χαμηλά ποσοστά οι περισσότερες ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές με μηδενική απήχηση και επιρροή, παρά τις μεγάλες δαπάνες και προσδοκίες και μεγαλοστομίες για «νέα εποχή» στην ενημέρωση, για «νέα σελίδα» στη ψυχαγωγία της αποτυχημένης διοίκησης.

ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

1.Το εκκεντρικό μοντέλο είναι guest κριτής και οι υποχρεώσεις του ολοκληρώνονται με το πέρας των οντισιόν και οι αρνητικές εντυπώσεις τις οποίες έχει προκαλέσει.

Η Σοφία Χατζηπαντελή που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από το φετινό GNTM, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης για αυτή τη σεζόν.Θλιβερή απομίμηση της εκκεντρικής ζωγράφου , συζύγου του διάσημου Μεξικανού ζωγράφου Ριβέρα της Φρίντας Κάλλο.

Οι ατάκες της σε κάθε επεισόδιο γίνονται viral, με τα σχόλια των χρηστών στα social media παίρνουν «φωτιά». Παρόλα αυτά, η κριτής με το χαρακτηριστικό μονόφρυδο δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μοντέλων. Ο λόγος είναι ότι η Σοφία Χατζηπαντελή είναι guest κριτής και οι υποχρεώσεις της θα έχουν ολοκληρωθεί με το πέρας των επεισοδίων.

Οι οντισιόν των κοριτσιών θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, με τις διαγωνιζόμενες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και τη Σοφία Χατζηπαντελή και να διεκδικούν τα «ναι» που θα τους στείλουν στο ID Catwalk. Ωστόσο, σε αυτή την φάση δεν θα βρίσκεται το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλία.

Έτσι, στο ID Catwalk όπου οι διαγωνιζόμενες καλούνται να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές και την προσωπικότητά τους, την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι υπόλοιποι τρεις.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας, 3 Οκτωβρίου

Λάκης Γαβαλάς: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια υπάλληλος της μόδας κι εγώ ένας εργοδότης»

«Παλιά είχαμε τον μίστερ εθνικά μπούτια, μετά την Έφη Θώδη και μετά τον Τρύφωνα Σαμαρά», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.
Στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και τη Μένια Κούκου έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Το GNTM δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Σας παρακαλώ, να φέρετε πίσω και να σέβεστε τη λέξη μόδα. Θέλω να με ικανοποιούν και εμένα. Δεν λέω να μην υπάρχουν! Παλιά είχαμε τον μίστερ εθνικά μπούτια, μετά είχαμε την Έφη Θώδη, μετά είχαμε τον Τρύφωνα Σαμαρά, που εγώ τον αγαπώ, δεν το λέω άσχημα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.
Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Έχει άποψη στο να κρίνει ποιος θα γίνει next top model; Αυτή είναι μια υπάλληλος της μόδας κι εγώ είμαι ένας εργοδότης της μόδας».

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς είπε για τη Σοφία Χατζηπαντελή που ξάπλωσε στο πάτωμα, στο γύρισμα του GNTM: «Εγώ δεν έχω πέσει στα πατώματα για ένα μεγάλο έρωτα. Θεωρείς ότι θα πέσω για να κάνω μια λήψη και να κάνω καραγκιοζιλίκια για θεαματικότητα;».

Γλυκάνισος: Αλλαγές στην βραδινή ζώνη του σταθμού.

Σε ριζικές αλλαγές προέβη ο ΣΚΑΙ, μετά τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα η σειρά Γλυκάνισος. Στο 4% μόνο. Μείωσε τα τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα σε δύο μόνο.

Συγκεκριμένα, ο ανταγωνισμός δεν άφησε πολλά περιθώρια στη νέα φιλόδοξη παραγωγή του καναλιού με τα νούμερα τηλεθέασης όχι μόνο να είναι χαμηλά αλλά μη αναμενόμενα. Ο σταθμός προχώρησε άμεσα σε αλλαγή προγράμματος και προτίμησε να διαφυλάξει τη σειρά με αλλαγή στις μέρες μετάδοσης. Πλέον στις 21.00 θα μεταδίδεται ξένη ταινία ενώ τα επόμενα προγραμματισμένα επεισόδια είναι την Παρασκευή στις 22.15 και διπλό επεισόδιο το Σάββατο στις 21.00.
Η αλλαγή αυτή αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο αλλαγών και στα επόμενα καινούρια προγράμματα του σταθμού.

EΡΤ: Σε καθοδική πορεία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Γιώργο Κουβαρά, όπως και το φιλόδοξο σήριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Διαψεύστηκαν σύντομα οι μεγάλες κουβέντες και οι πανηγυρισμοί στις αρχές τού μηνός ότι «Η ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση που έχει η δημόσια τηλεόραση, αποτυπώνεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και του νέου 24ωρου ενημερωτικού καναλιού, ΕΡΤNEWS.
Το ανανεωμένο δελτίο με παρουσιαστή τον Γιώργο Κουβαρά, από την πρώτη βδομάδα μετάδοσής του, διανύει ανοδική πορεία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, όπου σε όλα τα κανάλια βασικό θέμα ήταν ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, συγκέντρωσε 8,9% στο σύνολο του, σκαρφαλώνοντας στην τέταρτη θέση μεταξύ των δελτίων ειδήσεων όλων των τηλεοπτικών σταθμών.» Σύντομα άρχισε η πτωτική του πορεία, με μηδενικά ποσοστά ή μηδενικής αξίας, τηλεθέασης γύρω στο 4-5% μόνο, παρά τη μεγάλη διαφήμιση και τις υψηλές δαπάνες σε συνεργασίες, αμοιβές και υποδομές. Πλήρης η απογοήτευση και αποτυχημένες αντικαταστάσεις παρουσιαστών που έγιναν και σε εκείνο, το κεντρικό δελτίο-καθρέπτη της ΕΡΤ και στα υπόλοιπα. Παρόμοια μηδενικά ποσοστά τόσο στη μεσημεριανή εκπομπή «Στούντιο Τέσσερα», κουτσομπολίστικη, δήθεν μοντέρνα και μηδενικού ενδιαφέροντος για τον σημερινό μέσο τηλεθεατή, όπως επίσης και στο φιλόδοξο σήριαλ « Χαιρέτα μου τον πλάτανο» μια πλήρως αποτυχημένη, κακόγουστη, ευτελή προσπάθεια χιουμοριστικής εκπομπής σε όλα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline