Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:43:44

Ακραία αντιπολίτευση από τους σφόδρα αντιμητσοτακικούς Ε. Αντώναρο («Ειδικό Δικαστήριο για τον Μητσοτάκη») και Γιώργο Κύρτσο. («Δυστύχημα οι θάνατοι στο Μάτι επί Τσίπρα, ασυνειδησία οι θάνατοι στις ΜΕΘ επί Μητσοτάκη). Κύριο

Με ιδιαίτερη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο με πολλές καθημερινές αναρτήσεις και σχόλια πολεμικής , χωρίς συγκεκριμένες οργανωτικές πρωτοβουλίες μαζικοποίησης, έστω σε επίπεδο πρώην βουλευτών και στελεχών.

-Διάφορες πληροφορίες τους φέρουν πέρα από την καθημερινή δημοσιότητα να πραγματοποιούν επαφές και συσκέψεις κορυφής για πολιτικές κινήσεις στον χώρο της Κεντροδεξιάς, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει διαμορφωθεί κάποιος συγκεκριμένος πολιτικός φορέας.

1.Ευάγγελος Αντώναρος / Να λογοδοτήσουν στο Ειδικό Δικαστήριο Μητσοτάκης, Πέτσας, Γεραπετρίτης

«Κουβαλάνε» την ευθύνη για χιλιάδες θανάτους εκτός ΜΕΘ, σημειώνει ο δημοσιογράφος και πρώην στέλεχος της ΝΔ
ΑΥΓΗ. Τα στοιχεία από το δεύτερο μέρος της μελέτης Λύτρα για τους νεκρούς της πανδημίας έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα καθώς πέρα από κάθε αμφιβολία αποκαλύπτεται το υγειονομικό έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη καθώς όσοι ασθενείς με κορωνοϊό διασωληνώθηκαν εκτός ΜΕΘ έχασαν τη ζωή τους.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, δημοσιογράφος και πρώην στέλεχος της ΝΔ, με σκληρή ανάρτησή του στο Twitter κάνει λόγο για Ειδικό Δικαστήριο, λέγοντας πως πρέπει να λογοδοτήσουν οι Μητσοτάκης, Γεραπετρίτης και Πέτσας. «Κουβαλάνε την ευθύνη για χιλιάδες θανάτους εκτός ΜΕΘ. Γιατί ό,τι (δεν) κάνανε, το κάνανε συνειδητά».

Πρέπει να λογοδοτήσουν σε Ειδικό Δικαστήριο.
Μητσοτάκης
Γεραπετριτης
Πέτσας και άλλοι.
Κουβαλάνε την ευθύνη για χιλιάδες θανατους εκτός ΜΕΘ.
Γιατί ο,τι (δεν) κάνανε, το κάνανε συνειδητά. https://t.co/j1NBHfjpXo
— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) September 28, 2022

2. Γιώργος Κύρτσος / Το Μάτι ήταν απρόβλεπτο, η σφαγή στις ΜΕΘ ήταν προβλέψιμη, μπορούσε να αποτραπεί

Τεράστια η ευθύνη Μητσοτάκη για το ξεκλήρισμα στην πανδημία, επισημαίνει ο ευρωβουλευτής

Με μια σκληρή ανάρτηση ο Γιώργος Κύρτσος επισημαίνει την τεράστια ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ξεκλήρισμα της πανδημίας μετά τα σοκαριστικά αποτελέσματα της μελέτης Λύτρα που καταδεικνύουν ότι όσοι έδωσαν τη μάχη κατά του κορωνοϊού διαδωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ έχασαν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άντλησε κεφάλαιο από το Μάτι. Μόνο που το Μάτι ήταν απρόβλεπτο, η σφαγή στις ΜΕΘ ήταν προβλέψιμη και μπορούσε να αποτραπεί.
Η ευθύνη Μητσοτ.για το..ξεκλήρισμα στην πανδημία είναι τεράστια.
Άντλησε κεφάλαιο από το Μάτι στέλνοντας μήνυμα ότι θα έδινε μεγαλύτερη σημασία σε προστασία ανθρώπινης ζωής.
Τον είδαμε..
Το Μάτι ήταν απρόβλεπτο& «στιγμιαίο»,η σφαγή στις ΜΕΘ ήταν προβλέψιμη,
μπορούσε να αποτραπεί!
— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) September 27, 2022
00:05 / 00:20

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline