Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:14:45

Βαθαίνει η ρήξη. Ο Τ. Μπαλτάκος πρόεδρος της «εγκληματικής οργάνωσης ΕΠΟ» σε δική του πειθαρχική αντεπίθεση κατά του Ευαγ. Μαρινάκη και στενού συνεργάτη του Ι. Βρέντζου. Κύριο

Πρωτοβουλία ομάδας οπαδών με πανό κατά του Τάκη Μπαλτάκου και της οικογένειάς του στη Λιβαδειά.

Ένα μάλλον ακραίο, απαράδεκτο μειωτικό πανό κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου και της οικογένειάς του σήκωσαν στη Λιβαδειά οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από την έδρα του Λεβαδειακού, ωστόσο, τα βλέμματα έπεσαν στο ντροπιαστικό πανό που έγραφε: «Μπαλτάκο να ψοφήσεις εσύ κι η οικογένειά σου». Μάλιστα, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, την ευθύνη για το εν λόγω πανό παίρνει η Θύρα 7.

Την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και του επιτελούς του στον ΔΟΛ και μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζου άσκησε ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος διέταξε την πειθαρχική δίωξη κατά του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτη μεγάλων ΜΜΕ και ενός εκ των στενότερων συνεργατών του έπειτα από τις δηλώσεις που έκαναν με αφορμή το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο», το οποίο και αμφισβήτησαν ανοιχτά, το ίδιο βράδυ, με τον Γιάννη Βρέντζο να μιλά χαρακτηριστικά για «φασιστικό παρακράτος που διοικεί το ποδόσφαιρο, αλλά και για «καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Καυστικές ήταν και οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με έμμεση αναφορά στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και ευθεία καταγγελία της ΕΠΟ και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ δήλωσε ότι οι δύο άνδρες «ως αξιωματούχοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δυσφήμισαν ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που κατ' αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α' και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Υπενθυμίζεται ότι το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε τελικά να μην αποχωρήσει η ομάδα από το ελληνικό πρωτάθλημα όπως είχε αφήσει αρχικά να εννοηθεί ο Γιάννης Βρέντζος μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό και θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων, ενώ θα αποστείλει σχετικά βίντεο από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και από άλλα παιχνίδια της φετινής σεζόν στην UEFA. Παράλληλα θα προβεί σε καταγγελία στον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβουλίου του ΔΣΑ κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline