Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βάνα Μπάρμπα αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ, μετά την ηγεσία της Φ. Γεννηματά : «Στις εκλογές θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία». Κύριο

Φήμες ότι μπορεί να είναι υποψήφια στο νομό Ιωαννίνων. «Δεν πάω σαν ένα παραπονεμένο παιδί που κάποιος δεν με είδε».

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τόνισε πως δεν της ζήτησε να μπει σε κάποιο ψηφοδέλτιο, παρόλο που η ίδια τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία.
«Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα. Του έστειλα ένα e-mail και του είπα "αγαπητέ πρωθυπουργέ, πρέπει να σκεφτούμε υπάρχουν κάποιες ανάγκες. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εσωστρέφεια τόσα χρόνια κεκλεισμένων των θυρών στα φεστιβάλ να περιφερόμαστε δεξιά-αριστερά οι Έλληνες καλλιτέχνες". Σας πληροφορώ την επομένη στιγμή μου ζήτησε να με δει. Βρεθήκαμε, ήταν ταχύτατος στις αντιδράσεις του. Δεν περίμενα ότι η αντίδραση του θα ήταν την επομένη μέρα, ούτε περίμενα ότι θα υπήρχε τόση συνέπεια σε αυτά που είπαμε», είπε χαρακτηριστικά στα Παραπολιτικά 90,1.

Επίσης, είπε ότι συστρατεύεται στο πλευρό του πρωθυπουργού, χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα όπως «βάλτε με στο ψηφοδέλτιο να με ψηφίσει ο κόσμος». Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το τι θα απαντούσε στον κ. Μητσοτάκη εάν ο τελευταίος της ζητούσε να είναι υποψήφια στις εκλογές, επεσήμανε ότι δεν θα το ήθελε. Ωστόσο, στη συνέχεια είπε ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.

Επιπλέον, σχολίασε τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη, αναφέροντας πως «κατ' αρχάς δεν μας άκουσε ποτέ. Δεν πάω σαν ένα παραπονεμένο παιδί που κάποιος δεν με είδε και δεν μιλήσαμε αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένεια της και το ήθος της. Δυο φορές είχα μιλήσει σε εκπομπές που είχαμε βγει κι είχαμε πει για το ΠΑΣΟΚ, την επομένη στιγμή μας είχε πάρει τηλέφωνο σαν γυναίκα, σαν αρχηγός. Έμενα με στεναχωρεί το ότι δεν μας βλέπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν έβλεπε ανθρώπους που ίσως να ήταν και χρήσιμοι».

Πολυμέσα