Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:58:47

Lonely Planet: Δεν είναι πρώτα τα νησιά Αιγαίου και Ιονίου, το μέρος της Ελλάδας στα καλύτερα του κόσμου για ιδανική χαλάρωση. Είναι και γιατί η Χαλκιδική. Κύριο

Έχει όλα τα πλεονεκτήματα των νησιών, με υπεροχές εκατοντάδες ακτές και έρημες παραλίες και στα τρία «πόδια» της, κρυστάλλινα νερά, ηρεμία και απομόνωση, μικρό αριθμό τουριστών(ιδιαίτερα στο δεύτερο και τρίτο πόδι), γραφικές ομορφιές, πολύ πράσινο και φιλόξενους ανθρώπους.

1.Την 18η ετήσια λίστα της Best in Travel παρουσίασε η εταιρεία ταξιδιωτικών οδηγών Lonely Planet, ξεχωρίζοντας τους καλύτερους προορισμούς για το 2023.
Η λίστα του 2023 είναι ελαφρώς διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι προορισμοί χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες: Για να φας, να μάθεις, να ταξιδέψεις, να χαλαρώσεις και να συνδεθείς.
«Φέτος, θέλαμε πραγματικά να δοκιμάσουμε κάτι νέο και θέλαμε να αντικατοπτρίσουμε το γεγονός ότι βλέπαμε ταξιδιώτες να αναζητούν ταξίδια τόσο για τον προορισμό όσο και για την εμπειρία», εξηγεί η Nitya Chambers του Lonely Planet.

Η λίστα περιλαμβάνει έναν ελληνικό προορισμό, καθώς η Χαλκιδική συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα μέρη του κόσμου για χαλάρωση.
Μπορεί να επισκιάζεται από τα νησιά της Ελλάδας, όμως η Χαλκιδική είναι ένα ειδυλλιακό μέρος για χαλάρωση και ηρεμία, γράφει το Lonely Planet.
Οι 30 καλύτεροι προορισμοί του Lonely Planet για το 2023
Φαγητό
Ούμπρια, Ιταλία
Κουάλα Λουμπουρ, Μαλαισία
Φουκουόκα, Ιαπωνία
Λίμα, Περού

Νότιος Αφρική
Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη
Διαδρομή
Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) έως Σόφια (Βουλγαρία)

Νέα Σκωτία, Καναδάς
Μπουτάν
Ζάμπια
Δυτική Αυστραλία
Parque Nacional Naturales, Κολομβία
Χαλάρωση
Χαλκιδική, Ελλάδα

Τζαμάικα
Δομίνικα
Raja Ampat, Ινδονησία
Μάλτα
Ιορδανία
Σύνδεση
Αλάσκα
Αλβανία

Άκρα, Γκάνα
Σύδνεϋ, Αυστραλία
Γουιάνα
Μπόιζ, ΗΠΑ
Μάθηση
Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Νέο Μεξικό, ΗΠΑ
Δρέσδη, Γερμανία
Ελ Σαλβαδόρ
Νότια Σκωτία
Μασσαλία, Γαλλία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline