Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  21:16:20

Ο 75χρονοςΈλτον Τζον αποχαιρετά το κοινό του με μια τελευταία συναυλία στο Στάδιο Ντότζερ. Οι υποθήκες ζωής στους δύο γιούς του. Κύριο

Η αποχαιρετiστήρια συναυλία θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στο Disney+.

Ήταν 25 Οκτωβρίου του 1975, όταν ο Elton John έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Στάδιο Ντότζερ εκτοξεύοντας τη φήμη του. Ο ίδιος ολοκλήρωσε αυτή τη διαδρομή 47 χρόνια μετά, επιστρέφοντας στον ίδιο χώρο, όπου και αποχαιρέτισε το κοινό στην τελευταία του παράσταση στη Β. Αμερική.

Κατά τη διάρκεια της ιστορικής ζωντανής μετάδοσης, διάρκειας τριών ωρών, από την Disney Branded Television, ο Elton John έδωσε μια παράσταση αντάξιας της φήμης του, αποτίνοντας φόρο τιμής στην εμβληματική στιγμή του 1975 που τον εκτόξευσε σε παγκόσμιο θρύλο.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα γιορτάσω αυτή τη σημαντική βραδιά σε παγκόσμια κλίμακα
«Το να νιώσω την ενέργεια από τους μεγαλύτερους θαυμαστές μου, όχι μόνο στο Στάδιο Ντότζερ, αλλά σε όλον τον κόσμο, ενώ θα παρακολουθούν ζωντανά από το σπίτι τους, θα είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό για μένα», δήλωσε πριν την συναυλία ο Elton John.
«Ελπίζω όλοι να νιώσουν τη δύναμη και τη χαρά που χαρίζει η εμφάνιση σε μια σκηνή τόσο εμβληματική, όσο το Ντότζερ, ακριβώς όπως ένιωσα κι εγώ πριν από σχεδόν 50 χρόνια».

Στη σκηνή συναντήθηκαν οι βραβευμένες με GRAMMY, Dua Lipa, Kiki Dee και Brandi Carlile με την εμβληματική μορφή της μουσικής βιομηχανίας Elton John, κατά τη διάρκεια της τελευταίας του εμφάνισης στη Β. Αμερική, τιμώντας τον ίδιο και τη θρυλική του καριέρα.

Ντοκιμαντέρ με σημαντικές στιγμές της καριέρας του καλλιτέχνη

Αυτή η φαντασμαγορική βραδιά θα αποτελέσει το προοίμιο για το πολυαναμενόμενο, πρωτότυπο ντοκιμαντέρ της Disney «Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend», από τον υποψήφιο για Όσκαρ R.J. Cutler και τον παραγωγό David Furnish, που θα κυκλοφορήσει το 2023.

Το «Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend» θα αποτελέσει το επίσημο αφιέρωμα στον Elton John και θα περιλαμβάνει υλικό από πρόβες και συναυλίες των τελευταίων 50 ετών, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, μαζί με αποκλειστικό υλικό από τα προσωπικά του αρχεία και συνεντεύξεις.

Στο αφιέρωμα θα προβληθούν επίσης πλάνα από τους τελευταίους μήνες της περιοδείας του, ενώ θα γίνει και μια αναδρομή στα απίστευτα πρώτα πέντε χρόνια της καριέρας του, μεταξύ 1970 και 1975, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Elton κυκλοφόρησε δέκα εμβληματικά άλμπουμ, επτά από τα οποία έφτασαν στο Νο. 1 των billboard charts και τον μετέτρεψαν σε παγκόσμιο φαινόμενο. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε φεστιβάλ και σε κινηματογραφικές αίθουσες πριν γίνει διαθέσιμο στο Disney+.

Ο Έλτον Τζον έγινε 75 και έστειλε γράμμα στους γιους του: «Να είστε ο εαυτός σας»
Η συγκινητική επιστολή στα παιδιά του Zachary, 11, και Elijah, 9 ετών, που απέκτησε με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις

Ο Έλτον Τζον έγινε 75 ετών και θέλησε να υπενθυμίσει στους γιους του μερικά μαθήματα ζωής, με αφορμή τα γενέθλιά του.
Ο διάσημος τραγουδιστής έγραψε μια επιστολή στους γιους του — Zachary, 11, και Elijah, 9 ετών — που απέκτησε με τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις.

Στην επιστολή, που δημοσιεύτηκε στο Time Magazine, ο Έλτον Τζον μοιράστηκε μερικές τρυφερές, οικογενειακές αναμνήσεις, όταν με τον 59χρονο σύζυγό του πήραν τα παιδιά τους για να τον δουν να παίζει ζωντανά για πρώτη φορά.
«Ήμασταν στο Λας Βέγκας το 2018 και ο μπαμπάς σας, σας έφερε στην παράσταση», έγραψε. «Είχατε εντυπωσιαστεί με τα φώτα, τα κοστούμια και το πλήθος. Μετά είπατε και οι δύο: "Δεν ήξερα ότι ο μπαμπάς μπορούσε να το κάνει αυτό"».

Στην επιστολή μοιράστηκε επίσης εμπειρίες του νεότερου εαυτού του, λέγοντας ότι «δεν ήξερα ούτε εγώ, ότι μπορούσα να το κάνω».

«Είστε 11 και 9 ετών τώρα, και όταν ήμουν στην ηλικία σας, δεν μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ πού θα με πήγαινε η ζωή», είπε. «Κοιτάζοντας πίσω τα τελευταία 75 χρόνια, υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία είμαι περήφανος, τόσα πολλά που έχω μάθει».
Και συνέχισε, «Όταν ήμουν νέος, μου έλεγαν να κάνω αυτό που περίμεναν οι άλλοι ακόμα και όταν δεν το ένιωθα σωστό. Τώρα συνειδητοποιώ ότι μπορώ να είμαι μόνο εγώ. Το να είμαι αληθινός με τον εαυτό μου, με βοήθησε να αντιμετωπίσω τους μεγαλύτερους φόβους μου».

Ως αποτέλεσμα της αυθεντικότητάς του, ο Έλτον Τζον είπε ότι μπόρεσε να κάνει «καλούς φίλους, βρήκα την αγάπη της ζωής μου και έγινα ο μπαμπάς σας». «Ό,τι κι αν γίνετε μεγαλώνοντας, απλά να είστε ο εαυτός σας- πλήρως και ολοκληρωτικά», σημείωσε.
Ο Έλτον Τζον με τον σύζυγό του άρχισαν να βγαίνουν το 1993 και τον Μάιο του 2005 παντρεύτηκαν. Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, Zachary, τον Δεκέμβριο του 2010 και τον Elijah, μέσω της ίδιας παρένθετης μητέρας, το 2013.
Στην επιστολή, αναφέρθηκε επίσης στο πώς με τον Ντέιβιντ Φέρνις «ένιωσαν ασφαλείς» να φέρουν τα παιδιά στον κόσμο ως «παιδιά δύο μπαμπάδων».

«Σας διαβάζαμε ιστορίες πριν τον ύπνο για οικογένειες που έμοιαζαν με τις δικές μας», συνέχισε πριν προσθέσει το αγαπημένο των παιδιών τους, «The Family Book» του Todd Parr. «Καταλάβατε και οι δύο αμέσως το απλό μήνυμά του. "Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνεις οικογένεια", έλεγε. "Η οικογένειά σου είναι ξεχωριστή ανεξάρτητα από το είδος της"».

«Μέχρι να ξεκινήσετε το σχολείο, ξέρατε ότι ήμασταν διαφορετικοί. Γνωρίζατε ότι το διαφορετικό ήταν εντάξει, και κυρίως, ότι σας αγαπούσαν», πρόσθεσε.

Κλείνοντας την επιστολή, ο Έλτον Τζον αποκάλεσε τους γιους του τα «μεγαλύτερα δώρα που μου έχουν κάνει ποτέ».
«Γεμίσατε την καρδιά μου με αγάπη και τη ζωή μου με σκοπό και νόημα, με τρόπους που δεν πίστευα ότι ήταν δυνατοί», είπε. «Είστε τα πιο περήφανα επιτεύγματά μου και σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline