Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:17:42

Σε γενική κάμψη οι «Ειδήσεις» των καναλιών, με πρωτιές-διακρίσεις μικρών ποσοστών. Στο μισό και λιγότερο από παλαιές προτιμήσεις 30% και πλέον. Κύριο

Οι αιτίες της κατάπτωσης και αρκετής απαξίωσης είναι πολλές-απο την τυποποίηση των ειδήσεων, την πολιτική μονομέρεια και σκοπιμότητα, την απουσία αυθεντικών ρεπορτάζ, την έλλειψη αποστολών και πρωτότυπων κοινωνικών ερευνών κ.α.

1.Μια ανακοίνωση για το κεντρικό δελτίο «Mega Γεγονότα» με αποκαλυπτικά στοιχεία για το σύνολο φαινόμενο της περιορισμένης τηλεθέασης-αξιοπιστίας-απήχησης των περισσότερων Ειδήσεων αλλά και των ενημερωτικών εκπομπών, που πετάγονται εκτός των ωρών μεγάλης τηλεθέασης και συνήθως είτε στα πρωινάδικα είτε κοντά-μετά τα μεσάνυκτα.

Mega: Πρώτο δελτίο τον Νοέμβριο με τον υψηλότερο αριθμό τηλεθεατών

Με τις υψηλότερες αποδόσεις έκλεισε ο μήνας Νοέμβριος για το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» στις δύο μεγάλες κατηγορίες κοινού αλλά και σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών. Πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν τις ειδήσεις του MEGA ενώ στο σύνολο του κοινού το Κεντρικό δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» πέρασε μπροστά στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 13,7%, και στο δυναμικό κοινό η πρωτιά εξασφαλίστηκε με ποσοστό 13%.

Με βάση τον αριθμό τηλεθεατών η κατάταξη των δελτίων ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης έχει ως εξής : MEGA 515.191, ΣΚΑΪ 495.904, ALPHA 459.770, STAR 449.124, ANT1 416.325, OPEN 276.240 και ΕΡΤ1 157.769. Με βάση τα ποσοστά η κατάταξη των δελτίων ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης έχει ως εξής : σύνολο κοινού MEGA 13,7%, ALPHA 13,2%, ΣΚΑΪ 13%, ΑΝΤ1 12%, STAR 11,9%, OPEN 8%, ΕΡΤ1 3,7% και δυναμικό κοινό 18-54 MEGA 13%, ANT1 11,8%, ALPHA 11,5%, STAR 11%, ΣΚΑΪ 8,5%, OPEN 6,1%, ΕΡΤ1 2,5%.

Θλιβερή η απαξίωση της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα τελευταίας των τελευταίων σε όλες τις ειδήσεις, από όλα τα κανάλια, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, τελευταία σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές-απόλυτα αναξιόπιστη και ευτελισμένη στη συνείδηση του μέσου τηλεθεατή χωρίς καμία δυνατότητα επιρροής, ούτε καν στοιχειώδους ενημέρωσης σε ένα στοιχειώδες κοινό τηλεθατών...

Το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ», με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή παραμένει στην κορυφή ενώ σημειώνει άνοδο από τον μήνα Οκτώβριο.
Αξιοπιστία, εγκυρότητα, παράθεση όλων των απόψεων, πλήρες ρεπορτάζ για τα σημαντικά θέματα της ημέρας αλλά και αποτελεσματικός συντονισμός από την πιο ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα φέρνουν το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» στην κορυφή της τηλεθέασης και πρώτο στην προτίμηση των περισσότερων τηλεθεατών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline