Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:07:40

Παραέγιναν πολλές οι θρασύτατες περιπτώσεις Χειμάρα, Πάτση, Σπυράκη, Καιλή κ.α....Διπλά γελοίος αποδεικνύεται ο «έλεγχος» πλουτισμού τόσο του «πόθεν έσχες» της Βουλής όσο και από ΝΔ -ΠΑΣΟΚ. Κύριο

Στην σχετική κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθυμίζει την αντίστοιχη περίπτωση διαπλοκής με ιδιωτικές επιχειρήσεις και συμφέροντα από τους βουλευτές του Ολγα Γεροβασίλη και Αλέκου Φλαμπουράρη , χωρίς καμία συνέπεια εις βάρος τους αλλά αντίθετα υπήρξε πλήρης συγκάλυψη.

1.. Πολλές και ενοχλητικές διακομματικά έγιναν οι περιπτώσεις κερδοσκοπίας και παράβασης καθήκοντος από διάφορους βουλευτές τω ν τριών μεγάλων κομμάτων κυρίως,. Φαινόμενο ενοχλητικό, προκλητικό και δυσάρεστο, γενικής απαξίωσης ,που γνώρισε τελευταία νέα κλιμάκωση...Παραέγιναν πολλές οι θρασύτατες περιπτώσεις Χειμάρα, Πάτση, Σπυράκη, Καιλή κ.α....Διπλά γελοίος αποδεικνύεται ο «έλεγχος» πλουτισμού τόσο του «πόθεν έσχες» της Βουλής όσο και από ΝΔ -ΠΑΣΟΚ.

Στην σχετική κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθυμίζει την αντίστοιχη περίπτωση διαπλοκής με ιδιωτικές επιχειρήσεις και συμφέροντα από τους βουλευτές του Ολγα Γεροβασίλη και Αλέκου Φλαμπουράρη , χωρίς καμία συνέπεια εις βάρος τους αλλά αντίθετα υπήρξε πλήρης συγκάλυψη..

12.Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επί μέρες κάλυπτε τις παρανομίες και το πλιάτσικο του κ. Χειμάρα και προφανώς αποδέχονταν τα ψέματα και τις γελοίες εξηγήσεις του.

«Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Χειμάρα. Συνεχίζει μάλιστα να κρατά στη ΝΔ των σκανδάλων και της διαφθοράς έναν ακόμα "Πάτση", ο οποίος αφού έκανε ένα "κομπόδεμα" εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ παρανόμως με δημόσιο χρήμα, απέρχεται "ηρωικά" και "πάντα στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη"», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Το λιγότερο που έχει να κάνει τώρα ο κ. Χειμάρας είναι να επιστρέψει τις χιλιάδες ευρώ που τσέπωσε παρανόμως από το δημόσιο, επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Θέμη Χειμάρα
«Επί μέρες ο κ. Μητσοτάκης κάλυπτε τις παρανομίες και το πλιάτσικο του κ. Χειμάρα και προφανώς αποδέχονταν τα ψέματα και τις γελοίες εξηγήσεις του. Τελικά ο κ. Χειμάρας παραιτήθηκε σήμερα από βουλευτής για να "διευκολύνει" τη ΝΔ. Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Χειμάρα. Συνεχίζει μάλιστα να κρατά στη ΝΔ των σκανδάλων και της διαφθοράς έναν ακόμα "Πάτση", ο οποίος αφού έκανε ένα "κομπόδεμα" εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ παρανόμως με δημόσιο χρήμα, απέρχεται "ηρωικά" και "πάντα στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη".

Το λιγότερο που έχει να κάνει τώρα ο κ. Χειμάρας είναι να επιστρέψει τις χιλιάδες ευρώ που τσέπωσε παρανόμως από το δημόσιο.
Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, με την σιωπή του και την ατολμία του να διαγράψει τον κ. Χειμάρα επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι είναι συνένοχος στο "γαλάζιο" πάρτι με το δημόσιο χρήμα την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορεί να βγάλει ούτε το μισό μήνα».

«Γίνεται προσπάθεια να χαθεί και να μείνει στο απυρόβλητο το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των επιχειρηματιών βουλευτών και των δοσοληψιών -παράνομων και νόμιμων- με το κράτος». «Ένας ακόμα άριστος στις μπίζνες της "Μητσοτάκης ΑΕ"»
Σήψη χαρακτηρίζουν τόσο το ΚΚΕ όσο και το ΜέΡΑ25 το φαινόμενο της επιχειρηματικής δραστηριότητας βουλευτών της ΝΔ σχολιάζοντας την παραίτηση του Θέμη Χειμάρα και το περιεχόμενο της επιστολής παραίτησης του γαλάζιου βουλευτή.
Επαναλαμβανόμενο φαινόμενο βουλευτών – επιχειρηματιών
Όπως τονίζει μάλιστα ο Περισσός «γίνεται προσπάθεια να χαθεί και να μείνει στο απυρόβλητο το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των επιχειρηματιών βουλευτών και των δοσοληψιών -παράνομων και νόμιμων- με το κράτος», ενώ το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη σημειώνει ότι «ένας ακόμα άριστος στις μπίζνες της «Μητσοτάκης ΑΕ», ο κ. Χειμάρας έκανε δήθεν εν αγνοία του δουλίτσες εκατοντάδων χιλιάδων με το δημόσιο.

«Ο λαός μας λέει ότι από τότε που βγήκε το συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Στην προκειμένη περίπτωση δεν χάθηκε μόνο το φιλότιμο του ίδιου τού βουλευτή και του κόμματος που ανήκει, αλλά γίνεται προσπάθεια να «χαθεί» και να μείνει στο απυρόβλητο το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των επιχειρηματιών – βουλευτών και των δοσοληψιών -παράνομων και νόμιμων- με το κράτος, που συνιστούν μια ακόμα πλευρά της σήψης του αστικού πολιτικού συστήματος» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την παραίτηση του βουλευτή της ΝΔ Θεμη Χειμάρα.

Άριστος, φιλελεύθερος, αντικρατιστής

«Ένας ακόμα άριστος στις μπίζνες της «Μητσοτάκης ΑΕ», ο κ. Χειμάρας έκανε δήθεν εν αγνοία του δουλίτσες εκατοντάδων χιλιάδων με το δημόσιο. Η σήψη και η παρακμή, είναι συνολική των «φιλελεύθερων» αντικρατιστών της Κυβέρνησης» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline