Σάββατο 20 Απριλίου 2024  01:28:13

Διπλά καλά νέα. Εξιτήριο για τον 57χρονο Στέλιο Ρόκο μετά την περιπέτεια με το έμφραγμα στη Λήμνο. Εκτός ΜΕΘ μετά ενάμιση μήνα ο 88χρονος Νίκος Ξανθόπουλος. Τώρα χρειάζεται ενδυνάμωση και ειδικές ασκήσεις. Κύριο

Στέλιος Ρόκκος: Οριστικό εξιτήριο για τον δημοφιλή τραγουδιστή μετά την περιπέτεια με την υγεία του.Λίγες μέρες μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου, όλα έληξαν αισίως για τον καλλιτέχνη.

Ηταν διπλή η δοκιμασία και αγωνία λόγω απόστασης αλλά ευτυχώς πήγαν όλα Καλάο το Σάββατο 14 Ιανουαρίου από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας, με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο 57χρονος καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι καλά στην υγεία του.

Παρόλα αυτά, η περιπέτεια της υγείας του Στέλιου Ρόκκου είχε αίσιο τέλος μιας και πρόκειται να πάρει αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή

Ο Στέλιος Ρόκκος εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα το πρωί -στις 6:30-, τα οποία ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του, με τους γιατρούς να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Σημειώνεται πως η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας του τραγουδιστή.

Η ανάρτηση συνεργάτη του τραγουδιστή
Καθησυχηστατικός είναι ο στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου, για την περιπέτεια της υγείας του. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση που έχει δημοσιευτεί στην σελίδα του τραγουδιστή, «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

Οι δηλώσεις της συζύγου του

Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

2.Νίκος Ξανθόπουλος: Κέρδισε τον πρώτο αγώνα στη μάχη που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας του

Πριν έναν μήνα, ο 88 καλλιτέχνης, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και κατά το παρελθόν προβλήματα με την καρδιά του, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω.

Μεγάλη μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, έδωσε για έναν ολόκληρο και πλέον μήνα ο Νίκος Ξανθόπουλος.
Όπως φαίνεται όμως, ο αγαπημένος ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και από χθες νοσηλεύεται σε απλή κλίνη, όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του.
Νίκος Ξανθόπουλος: Για πάντα το «παιδί του λαού»

Πριν έναν μήνα, ο 88 καλλιτέχνης, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και κατά το παρελθόν προβλήματα με την καρδιά του, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω.
Οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση του ήταν σοβαρή και αποφάσισαν την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όλο αυτό το διάστημα είχε στο πλευρό του την οικογένεια του, τη σύζυγο του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Πότε θα πάρει εξιτήριο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, δεν υπάρχει ακόμα κάποια σαφή πρόβλεψη σχετικά με το πότε θα μπορέσει ο Νίκος Ξανθόπουλος να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.
Προς το παρόν θα παραμείνει στην κλινική για να ολοκληρώσει τη θεραπεία του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline