Τρίτη 16 Απριλίου 2024  13:30:56

Fake News (δόλια ή αφελή) για μοναρχικά φαντάσματα. Κανένας από τους Παύλο-Νικόλαο δεν πρόκειται να πολιτευθεί ή να ευλογήσει βασιλικό κόμμα. Η Άννα- Μαρία μόνιμα στην Αθήνα. Η οικογένεια Παύλου σε ΗΠΑ- Αγγλία. Κύριο

Ήδη, σύμφωνα με άριστες πληροφορίες αποθάρρυναν κάθε διάθεση είτε για οργάνωση φιλοβασιλικών κινήσεων με πανελλήνια δικτύωση και φιλοδοξίες επιρροής είτε για τη τέλεση ειδικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Κωνσταντίνου, αναφορές σε ιστορικές επετείους και την δημιουργία ειδικών ΜΜΕ, εντύπων και στο Διαδίκτυο..

1.Η επιλογή τους είναι ομόφωνη. Η οικογένεια του τέως βασιλέα Κωνσταντίνου φέρεται αποφασισμένη να τηρήσει τη δική του παράδοση δεκαετιών μετά το 1974, την στάση αποχής από κάθε πολιτική ανάμιξη και διάθεση προσφοράς προς την Ελλάδα και τους Έλληνες, ιδιαίτερα σε μεγάλες εθνικές υποθέσεις και προβλήματα..

Fake News (δόλια ή αφελή) για μοναρχικά φαντάσματα .Κανένας από τους Παύλο-Νικόλαο δεν πρόκειται να πολιτευθεί ή να ευλογήσει βασιλικό κόμμα. Η Άννα- Μαρία μόνιμα στην Αθήνα. Η οικογένεια Παύλου σε ΗΠΑ-Αγγλία.

- Ήδη, σύμφωνα με άριστες πληροφορίες αποθάρρυναν κάθε διάθεση είτε για οργάνωση φιλοβασιλικών κινήσεων με πανελλήνια δικτύωση και φιλοδοξίες επιρροής είτε για τη τέλεση ειδικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Κωνσταντίνου, αναφορές σε ιστορικές επετείους και την
δημιουργία ειδικών ΜΜΕ, εντύπων και στο Διαδίκτυο.

Α.-Άννα Μαρία: Μετακομίζει στη Δανία μετά από πρόσκληση της αδελφής της.

Β.--Παύλος Γλύξμπουργκ: Τα σενάρια εμπλοκής του στην πολιτική – Τα σχέδιά του για την επόμενη ημέρα
Επιστρέφει στην Ελλάδα και ιδρύει κόμμα. Αυτό ευνή από τα πολλά σενάρια που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για τον Παύλο, τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μετά μάλιστα και την κηδεία του πατέρα του, με τον ίδιο να έχει ηγετικό ρόλο στην τελετή, τα σενάρια και οι φήμες για την εμπλοκή του στην πολιτική... φούντωσαν.

Γ. Τι θα κάνει η Άννα Μαρία

Από την άλλη η Άννα Μαρία θα πρέπει να αποφασίσει που θα ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της... Αν ο Παύλος εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στην Αθήνα, τότε είναι πολύ πιθανό να παραμείνει και εκείνη, προκειμένου να ζει κοντά στους δυο της, μεγαλύτερους γιους.
Δεν αποκλείεται ωστόσο, να πάει στην Αμερική, πιθανόν στην Θεοδώρα, η οποία μάλιστα, είχε προγραμματίσει τον γάμο της αυτό το καλοκαίρι, με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη. Ωστόσο, ο θάνατος του πατέρα της, πιθανότατα να αναβάλλουν, προς το παρόν, τα σχέδιά της. Άλλωστε, η Άννα Μαρία ταξίδευε πολύ συχνά στην Αμερική για να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά.

Fake News (δόλια ή αφελή) για μοναρχικά φαντάσματα .Κανένας από τους Παύλο-Νικόλαο δεν πρόκειται να πολιτευθεί ή να ευλογήσει βασιλικό κόμμα. Η Άννα- Μαρία μόνιμα στην Αθήνα. Η οικογένεια Παύλου σε ΗΠΑ-Αγγλία.

- Ήδη, σύμφωνα με άριστες πληροφορίες αποθάρρυναν κάθε διάθεση είτε για οργάνωση φιλοβασιλικών κινήσεων με πανελλήνια δικτύωση και φιλοδοξίες επιρροής είτε για τη τέλεση ειδικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Κωνσταντίνου, αναφορές σε ιστορικές επετείους και την δημιουργία ειδικών ΜΜΕ, εντύπων και στο Διαδίκτυο..-

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline