Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  23:14:23

Μαστιγωτικός πάλι ο Αλέξης Κούγιας κατά του προέδρου Γρηγ. Λέων. Ειρωνικός κατά Ζήνας Κουτσελίνη, Φαίης Σκορδά, Τατιάνας Στεφανίδη. Οσα τους καταλογίζει. Κύριο

Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων – Θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης. Αντίπαλος της Μαρίνας Πατούλη.

1.Παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του στον Δήμο Αθηναίων ο γνωστός ιατροδικαστής και πρόεδρος του συλλόγου, Γρηγόρης Λέων, όπου είχε εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη και αναλάβει καθήκοντα αντιδημάρχου σε κοινωνικά θέματα.. Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι την υποψηφιότητά της στον συγκεκριμένο δήμο έχει ανακοινώσει και η Μαρίνα Πατούλη, η οποία προσφάτως εγκαινίασε το γραφείο της.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα: Μετά από 12 χρόνια στο Δήμο της Αθήνας – όπου μεγάλωσα και διατηρώ ιατρείο – παραιτήθηκα σήμερα από τη θέση του Αντιδημάρχου, καθώς αποφάσισα να διεκδικήσω το δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που εδώ και 13 χρόνια είναι το σπίτι μου», σημείωσε ο κ. Λέων στην ανάρτησή του.
Και προσέθεσε: «Αφήνω την Αθήνα με την συνείδησή μου ήσυχη ότι προσπάθησα από κάθε θέση που κατείχα να κάνω την πόλη και τη ζωή όσων ζουν σε αυτή λίγο καλύτερη. Ευχαριστώ τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους – ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας.
»Μπαίνω στη μάχη για τη Λυκόβρυση – Πεύκη, γιατί νιώθω έτοιμος και ώριμος να ενώσω ανθρώπους και ιδέες, ώστε να αξιοποιήσουμε μαζί τις τεράστιες δυνατότητες του δήμου μας, με στόχο πάντα να προσφέρουμε περισσότερα στους κατοίκους.

Την 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο δημοτικό θέατρο Πεύκης θα πούμε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια. Είστε όλοι καλεσμένοι», έγραψε ο Γρηγόρης Λέων.
2.Τι είπε ο Κούγιας για τη «δημαρχιακή υποψηφιότητα Λέων στις Κουκουβάουνες»
Την ανακοίνωση του ιατροδικαστή δεν άφησε ασχολίαστη ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που βάλλει εναντίον του, με αφορμή – κυρίως – την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία και εκπροσωπεί ο δικηγόρος.

«Μετά τη σημερινή εξέλιξη της παραιτήσεως του συμπαρουσιαστού τηλεοπτικών εκπομπών – ιατροδικαστή, Γρηγορίου Λέων, από τη θέση του αντιδημάρχου Αθηναίων για να εκθέσει υποψηφιότητα Δημάρχου Πεύκης – Λυκόβρυσης – Κουκουβάουνων, θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα, όπως άλλαξε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής που προσπαθούσαν να δωροδοκήσουν, όπως ισχυριζόταν, αλλά αυτός επειδή ήταν έντιμος δεν τα πήρε και δεν έριξε την τότε κυβέρνηση και να γίνω και εγώ μέντιουμ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.
Στη συνέχεια, αφού ευχήθηκε στον κύριο Λέων «καλή επιτυχία στο μάζεμα των σκουπιδιών της περιοχής, όπου εκθέτει υποψηφιότητα», του υπέβαλε ένα ερώτημα:

«Ρε πρόεδρε των ιατροδικαστών, είναι δυνατόν να είσαι κορυφαίος επιστήμονας και να εγκαταλείπεις την επιστήμη σου σε τόσο νεαρή ηλικία, για να μαζεύεις σκουπίδια; Το σκέφτηκες καλά; Τι θα γίνουν χωρίς εσένα η Ζήνα, η Τατιάνα, η Φαίη, ο δημοσιογράφος με τα πράσινα παπούτσια και όλο αυτό το συνονθύλευμα μεσημεριανών και απογευματινών σκουπιδιών;»
Και προσέθεσε, πάντα απευθυνόμενος στον κ. Λέων, «ελπίζω να έχεις ετοιμάσει διαδόχους τους ψηφοφόρους σου, αυτούς που σε έκαναν πρόεδρο και τελευταία είδα μερικούς από αυτούς, έναν Γαλεντέρη, μια Σπανουδάκη και κάποιες άλλες ιατροδικαστικές διάνοιες σαν κι εσένα.

»Δυστυχώς, απ' ότι πληροφορήθηκα, η τελευταία σου παρουσία στο ΜΟΔ Κέρκυρας, όπου προσπαθούσες, όπως κάνεις τώρα με τη Σ.Π., να βάλεις στην φυλακή έναν αθώο, στέφθηκε με πλήρη αποτυχία, αφού το Δικαστήριο δεν άκουσε εσένα τον μυαλοπώλη, αλλά πίστεψε τον ιατροδικαστή Κερκύρας, Γιάννη Αϊβατίδη και ευτυχώς ο κατηγορούμενος που εσύ προσπαθούσες να τον βάλεις ισόβια στην φυλακή, με την εντιμότητα που σε διακρίνει, αθωώθηκε με ψήφους 7-0, όπως προβλέπω ότι θα γίνει και με την κυρία Σ.Π.».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline