Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  07:57:54

Μετά τις μάταιες προσδοκίες του Ε. Τσακαλώτου για κοκταίηλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον, δημόσια πρόσκληση του Στέφανου Τσιτσιπά στην καλλονή Μάργκοτ Ρόμπι: «Θα ήταν ωραίο να την δω στην εξέδρα». Κύριο

Μούσα του Μάρτιν Σκορτσέζε και πρωταγωνίστρια στο Χόλυγουντ.

O Στέφανος Τσιτσιπάς απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στη Μάργκοτ Ρόμπι για να παρακολουθήσει αγώνα του στο Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπας νίκησε τον Γίρι Λεχέτσκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open αλλά το twitter ασχολείται με τη δημόσια πρόσκληση που απηύθυνε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στην Μάργκοτ Ρόμπι! Ο 24χρονος πρωταθλητής λίγο μετά τη νίκη του επί του 21χρονου Τσέχου ρωτήθηκε on court απ' τον θρύλο του τένις και παρουσιαστή Τζιμ Κούριερ για τα πράγματα που αγαπάει στην Αυστραλία. Και η απάντηση του Τσιτσιπά έγινε αμέσως viral...

«Η Αυστραλία είναι μια αξιαγάπητη χώρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου αρέσουν. Μια απ' τις αγαπημένες μου ηθοποιούς κατάγεται απ' την Αυστραλία, η Μάργκοτ Ρόμπι» είπε ο Τσιτσιπάς προκαλώντας το γέλιο του κοινού αλλά και την απορία του Κούριερ: «Είπες Μάργκοτ Ρόμπι; Κάνεις κάποια πρόταση εδώ αν κατάλαβα καλά;»...

Ο Τσιτσιπάς συνέχισε με χιούμορ λέγοντας: «Θα ήταν ωραίο να την δω κάπου εκεί» δείχνοντας προς την εξέδρα. «Άρα στέλνεις επίσημα πρόταση στη Μάργκοτ Ρόμπι; Απλά θέλω να γίνει ξεκάθαρο» συνέχισε απτόητος ο Κούριερ. Κι ο Τσιτσιπάς ήταν ξεκάθαρος: «Απολύτως»!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται για τέταρτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Australian Open. To Grand Slam της Μελβούρνης του.... πάει, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει εκφράσει αρκετές φορές τη συμπάθειά του για την χώρα και τους ανθρώπους που μένουν εκεί.

Το απίστευτο στατιστικό του Τσιτσιπά στο Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει απίθανη πορεία στη Μελβούρνη και... βλέπει κούπα. Το εντυπωσιακό στατιστικό που τον στέλνει στον τελικό...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μοιάζει έτοιμος για τη πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας του, καθώς πραγματοποιεί σπουδαία πορεία στη Μελβούρνη, βλέπει τελικό και στο... βάθος ακόμη και κούπα.
Στα 24 του χρόνια, όντας ένας από τους κορυφαίους της Next Gen του παγκόσμιου τένις, έφτασε για τρίτη διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Australian Open, παίζοντας σύμφωνα με τους ειδικούς το κορυφαίο τένις της καριέρας του.

Επόμενο εμπόδιο για τον Έλληνα πρωταθλητή ο Καρέν Χατσάνοφ, ο οποίος θέλει να βάλει «στοπ» στη ξέφρενη πορεία του Τσιτσιπά. Για να το κάνει όμως αυτό θα πρέπει να χαλάσει το... μυαλό του «Στεφ», ο οποίος μέχρι στιγμής στη Μελβούρνη παρουσιάζεται σταθερός τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Τσιτσιπάς έχει σώσει 43 break points στο τουρνουά, όντας με τεράστια διαφορά πρώτος στη σχετική λίστα. Ένα εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο που δείχνει ότι φέτος είναι αλύγιστος και μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.
Από εκεί και πέρα. τον ακολουθεί ο αντίπαλος του στα ημιτελικά, Χατσάνοφ, με 18 λιγότερα σωσμένα break points (25 σύνολο), ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκονται οι άλλοι δύο ημι-φιναλίστ (21 ο Πολ, 14 ο Τζόκοβιτς).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline