Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:55:34

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: Ζητούσε ξανά και ξανά... σκηνές σεξ με τον (αμήχανο) Ρόμπερτ Ρέντφορντ! Ποιες άλλες είχαν γοητευθεί μαζί του. Κύριο

Δεν την θεωρούσε σπουδαίο ταλέντο ηθοποιού.«Έχω χορτάσει» έλεγε ο θρύλος του Χόλιγουντ, επιχειρώντας να... κατευνάσει τα επιιθετικά ένστικτα της συμπρωταγωνίστριάς του.

Το μάτι της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, επιθετικού θηλυκού πριν κάποιες δεκαετίες, αρκετά πολυσυλλεκτικού, φαίνεται να.... γυάλιζε στη θέα του γοητευτικού συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερντ Ρέντφορντ στην ταινία «Τhe Way We Were», γεγονός που την έκανε να παρασύρεται από το πάθος της και να θέλει να γυρίζει ξανά και ξανά τις ερωτικές σκηνές, προκαλώντας πονοκέφαλο στον παραγωγό και στο budget της ταινίας. Χημεία η οποία λειτούργησε στην ταινία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fox News, η πρώτη σεξουαλική σκηνή τη Στρέιζαντ με τον Ρέντφορντ στο ρομαντικό δράμα «The Way We Were» φέρεται να χρειάστηκε δύο ημέρες για να γυρίσει, αναγκάζοντας τον παραγωγό Ρέι Σταρκ, να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τον ισχυρισμό του Ρόμπερτ Χόφλερ, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο για τη δημιουργία της ταινίας του 1973 με τίτλο «The Way They Were: How Epic Battles and Bruised Egos Bought a Classic Hollywood Love Story to the Screen», που κυκλοφόρησε στις 24 Ιανουαρίου. Όπως γράφει στις σελίδες του βιβλίου ο Χόφλερ, η Στρέιζαντ ερεθιζόταν όταν έβλεπε τον συμπρωταγωνιστή της.

Το βιβλίο, μεταξύ άλλων, διερευνά πώς η δημιουργία της κλασσικής ταινίας, ήταν ένας εφιάλτης: «Ένα δύσκολο καστ, μια μπερδεμένη πλοκή, αταίριαστοι συνεργάτες, αμέτρητες καθυστερήσεις, εγγραφές, εντάσεις στο σετ μεταξύ όλων των εμπλεκομένων. Υπήρχαν δυσκολίες σε κάθε βήμα της παραγωγής. Οι εκτοξευόμενες απαιτήσεις της κυρίας Στρέιζαντ, ενός κορυφαίου ανθρώπου, ήταν ανυπολόγιστες» φαίνεται να αποκαλύπτει ο κριτικός θεάτρου και συγγραφέας του βιβλίου, φέρνοντας στο φως της επικαιρότητας ένα κάθε άλλο, παρά παραδεισένιο και ρομαντικό παρασκήνιο για τη δημοφιλή ταινία.

Όσον αφορά στις ερωτικές σκηνές που γύρισαν οι δύο ηθοποιοί, ο Χόφλερ σημείωσε χαρακτηρίστηκα: «Η Στρέιζαντ ζητούσε ξανά και ξανά λήψεις, με τον Ρέντφορντ από πάνω της. Δεν υπάρχει λόγος να διαρκέσει δύο ημέρες μια τέτοια σκηνή. Η ταινία ξεπερνούσε ήδη τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα. Ο Ρέι Σταρκ (σ.σ. παραγωγός) ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένος που χρειάστηκαν δύο μέρες, για να γυριστεί. Ο Ρέντφορντ δεν κάνει τίποτα στη σκηνή. Είναι ξαπλωμένος εκεί και κοιμάται και κάποια στιγμή, κινείται από πάνω, τη φιλάει στο λαιμό και πέφτει να κοιμηθεί» αναφέρεται στο Fox News για τη φλογερή σκηνή που πληρώθηκε αδρά από τον Σταρκ.

Μάλιστα, μετά από δύο ολόκληρες ημέρες και στο τέλος αυτών των συγκεκριμένων και απανωτών λήψεων, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ έριξε μια ματιά στον σκηνοθέτη, Σίντνεϊ Πόλακ, και είπε «Έχω χορτάσει», δίνοντας τέλος στα άγρια ένστικτά της Χολιγουντιανής ηθοποιού.

Στο βιβλίο, ο Χόφλερ ισχυρίστηκε ότι η Στρέιζαντ ήταν «μαγεμένη» και «γοητευμένη» με τον συμπρωταγωνιστή της: «Διάφοροι άνθρωποι στο πλατό μου είπαν ότι η Στρέιζαντ είχε τρελή αγάπη στον Ρέντφορντ. Ο σκηνοθέτης, Σίντνεϊ Πόλακ, και ο σεναριογράφος, Άρθουρ Λόρεντς, είπαν το ίδιο πράγμα» εξήγησε ο Χόφλερ. «Ήταν προφανές σε όλους ότι τον αγαπούσε. Ένα ακόμα πράγμα που έκανα στο βιβλίο, είναι ότι μίλησα για όλες τις άλλες ηθοποιούς που συμπρωταγωνίστησαν μαζί του, οι οποίες επίσης παραδέχτηκαν ότι τον είχαν ερωτευτεί. Η Μέριλ Στριπ είχε πει "ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ φιλάει καλύτερα από όλους στο Χόλιγουντ". Η Νάταλι Γουντ πίστευε επίσης ότι ήταν ένας υπέροχος άντρας».

Όταν γυρίζονταν το «Τhe Way We Were» ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ήταν παντρεμένος και μάλιστα είχε τέσσερα παιδιά: «Κρατούσε τα πράγματα εξαιρετικά επαγγελματικά. Και δεν ήθελε καν να συναντηθεί με την Μπάρμπαρα. Όταν ήρθε η ώρα για την ταινία, ήθελε τα πάντα να είναι αυθόρμητα... Ήταν επίσης πολύ γνωστό στο Χόλιγουντ ότι η Μπάρμπαρα είχε σχέσεις με κορυφαίους άντρες. Όχι όμως όλους. Σιχαινόταν τον Γουόλτερ Ματάου στο "Hello Dolly"» υπογράμμισε ο Ρόμπερτ Χόφλερ.

Μετά την ρομαντική ταινία του 1973, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Η ταινία κέρδισε δύο Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το «The Way We Were», που τραγούδησε ο Στρέιζαντ, το οποίο εκτοξεύτηκε επίσης στο «Νο1» στο «Billboard Hot 100».

Το διπλό σπασουάρ που φορούσε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Πληροφορίες του βιβλίου ήθελαν επίσης τον Ρόμπερντ Ρέντφορντ, να φορά στις ερωτικές σκηνές δύο σφιχτά εσώρουχα -σαν σπασουάρ-, για να προστατευτεί από τις ορέξεις της διάσημης σταρ.

Μάλιστα ο ξανθός ηθοποιός δεν είχε σε εκτίμηση την Στρέιζαντ, καθώς δεν την θεωρούσε σοβαρή ηθοποιό.

Όπως γράφει στις σελίδες του βιβλίου ο Χόφλερ, η Χολιγουντιανή σταρ ερεθιζόταν όταν έβλεπε τον συμπρωταγωνιστή της, έτσι ο Ρέντφορντ έπαιρνε τις προφυλάξεις του στις ερωτικές σκηνές της ταινίας: «Ο θρύλος του Χόλιγουντ, σήμερα 86 ετών, ήταν απρόθυμος να συνεργαστεί με τον 80χρονη σήμερα Στρέιζαντ και μάλιστα φορούσε δύο ''σπασουάρ'' προτού πέσει στο κρεβάτι μαζί της» αναφέρει ο κριτικός θεάτρου.

Την πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί έκαναν σεξ, η Μπάρμπρα έπρεπε να «ανάψει» τον Ρέντφορντ ο οποίος είχε καταναλώσει άφθονο αλκοόλ. Η Στρέιζαντ δεν μπορούσε να τιθασεύει τις ορμές της βλέποντας τη φυσική ομορφιά του Ρέντφορντ. Όμως, σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Αμερικανός ηθοποιός δεν ήθελε να έχει σχέση με μια γυναίκα που δεν θεωρεί «σοβαρή ηθοποιό» και πάνω από όλα, προσπαθούσε να «προστατεύσει τον εαυτό του», αφού ήταν ένας παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline