Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:20:19

Πανάκριβες οι αντιολισθητικές αλυσίδες και οι χιονοκουβέρτες στην Ελλάδα – Η σύγκριση με την Ευρώπη.

Ουρές στα καταστήματα υπό τον φόβο του προστίμου Ουρές σχηματίζουν οι πολίτες, εν μέσω του χιονιά που έφερε η κακοκαιρία Μπάρμπαρα, για την αγορά αντιολισθητικών αλυσίδων, με φόβο το πρόστιμο των 80 ευρώ σε περίπτωση που πιαστούν χωρίς αυτές.

Καταναλωτές καταγγέλλουν στο Live News πως σε πολλές περιπτώσεις για να πουλήσουν οι έμποροι, τους έδιναν αλυσίδες διαφορετικές από αυτές που ζητούσαν και όταν πήγαν να τις βάλουν στο αυτοκίνητό τους δεν έμπαιναν.

«Χρυσάφι» κοστίζουν οι αντιολισθητικές αλυσίδες για όσους έσπευσαν να τις προμηθευτούν τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, αλυσίδες χιονιού, ίδιας μάρκας, ίδιας διάστασης, έχουν στην Ελλάδα 400 ευρώ, ενώ στην Ιταλία 289,51 και στην Ολλανδία 368,99 ευρώ.

Όσον αφορά στις χιονοκουβέρτες, στην Ελλάδα έχουν 150 ευρώ, στην Ελβετία 128,95 και στη Μεγάλη Βρετανία 92,35.
Το χάσμα στις τιμές ανάμεσα στην Ελλάδα και όλο τον υπόλοιπο πλανήτη υπάρχει και σε ιταλικής κατασκευής χιονοαλυσίδες που στην Ελλάδα έχουν 226,60 και στην Βρετανία 195,88.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline