Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  15:54:14

Απάντηση του πολλά βαρύ Μπουγά σε Θεοδωρίδου για τη διαφήμιση του Jumbo

«Ο κ. Θεοφάνους έχει δώσει την άδεια να το τραγουδήσω. Όλα τα άλλα είναι... μηδέν».

Η νέα πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo έχει προκαλέσει φρενίτιδα τις τελευταίες ημέρες. Το τραγούδι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, ερμηνεύτηκε διασκευασμένο από τον Τάσο Μπουγά, με στίχους οι οποίοι έφεραν πολλές αντιδράσεις τόσο από την κοινότητα των vegans στην Ελλάδα, αλλά τόσο και από την ίδια την καλλιτέχνιδα.

Ο Τάσος Μπουγάς θέλησε να απαντήσει στις κριτικές που έχει λάβει ο ίδιος μετά τη διαφήμιση που έκανε για χάρη της αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo. Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, όπου μετά από την ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει μιλήσει με την κ. Θεοδωρίδου, ο κ. Μπουγάς δήλωσε πως «όχι, δεν έχω καμία δουλειά με τη Θεοδωρίδου. Για τα τραγούδια έχουν σχέση αυτοί που τα γράφουν, όχι εμείς που τα τραγουδάμε. Άκουσε το αυτί μου ότι κάποιοι ξίνισαν, μάλλον αυτή που με ρώτησες (εννοώντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου). Δεν της άρεσε που το είπε ο Μπουγάς. Δε με ενδιαφέρει εμένα».
Παρακάτω, ο Τάσος Μπουγάς ανέφερε πως «πολλοί από τον χώρο μας μου είπαν πως δεν άρεσε στην κ. Θεοδωρίδου. Ο κ. Θεοφάνους έχει δώσει την άδεια να το τραγουδήσω. Όλα τα άλλα είναι... μηδέν».

Νατάσα Θεοδωρίδου: Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη
Σε χτεσινές δηλώσεις της, η σπουδαία ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου ανέφερε πως «είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μου δίνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline