Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  17:49:40

Ο Γιώργος Αυτιάς, «βασιλιάς της πρωινής ζώνης» και φιλελεύθερος, ενοχλεί πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον πυροβολεί διαρκώς από την ΑΥΓΗ και αλλά φιλικά ΜΜΕ. Κύριο

ΑΥΓΗ: "ΣΚΑΪ / 20λεπτη προπαγάνδα του Αυτιά σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (με ανάρτηση τηλεοπτικού βίντεο και σύστυλα σχόλια.)

1.Οι τηλεθεατές έβλεπαν έκπληκτοι επί πάνω από 20 λεπτά να διαδέχονται στις οθόνες τους μηνύματα όπως «Δυνατή Ελλάδα χωρίς φόρους θέλουν οι Έλληνες!»
Στην υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος έστησε κακοστημένο σόου σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αλλά και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ επί τουλάχιστον 20 λεπτά επιστράτευε φοροτρομακτικά σούπερ, χρησιμοποιώντας μάλιστα και σχεδόν αυτολεξεί συνθήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη («δυνατή Ελλάδα»).

Ο Γιώργος Αυτιάς ήδη από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του προλογίζοντας τους Δημήτρη Καιρίδη (ΝΔ) Γιάννη Σαρακιώτη (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) και Ανδρέα Σπυρόπουλο (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ).

«Να ρωτήσω κάτι; Τι σας έπιασε ρε παιδιά προεκλογικά; Βγαίνει ο Μητσοτάκης στις πλατείες και λέει "εγώ ούτε αυξάνω φόρους, ούτε επιβάλλω νέο φόρο", και εσείς σκοτώνεστε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – λέει ο κόσμος γιατί αυτό το μήνυμα περάσατε στην κοινωνία – ποιος θα φορολογήσει περισσότερο τα μερίσματα και ποιος θα αγγίξει περισσότερο την περιουσία του Έλληνα. Αυτό μου λέει ο κόσμος και αυτό εξέλαβαν όλες αυτές τις μέρες που βγαίναν στελέχη των κομμάτων στην τηλεόραση και εξήγγειλαν από τις εκπομπές φόρους».

Την ίδια στιγμή οι τηλεθεατές έβλεπαν έκπληκτοι να διαδέχονται στις οθόνες τους μηνύματα όπως «Δυνατή Ελλάδα χωρίς φόρους θέλουν οι Έλληνες!», «Αποστροφή των πολιτών σε κόμματα που θέλουν φόρους!» και «Η εμμονή κομμάτων για νέους φόρους εξοργίζουν την κοινωνία!». Ό,τι και αν έλεγαν οι καλεσμένοι, τα σούπερ ήταν εκεί, για να περάσουν τη μαύρη προπαγάνδα της ΝΔ.

2 ΑΥΓΗ και άλλα φιλικά ΜΜΕ -Γιώργος Αυτιάς / Αυτό είναι το non paper της ΝΔ που παρουσίασε ως δήθεν Μεσοπρόθεσμο

Το δήθεν Μεσοπρόθεσμο με κοστολόγηση προγράμματος ήταν συρραφή δηλώσεων του Θεόδωρου Σκυλακάκη και ανακοινώσεων της ΝΔ
Απίθανα πράγματα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αυτιά εκτυλίχθηκαν για άλλη μία φορά στον ΣΚΑΪ, όπου η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας χτύπησε κόκκινο. Ο Γιώργος Αυτιάς έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει γαλάζιο non paper ως δήθεν Μεσοπρόθεσμο με κοστολόγηση προγράμματος της ΝΔ.

«Για ελάτε δύο λεπτά οι κάμερες. Είπατε κύριε Θεοχαρόπουλε ότι δεν υπολογίστηκε το τέλος επιτηδεύματος; Το τέλος επιτηδεύματος στο Μεσοπρόθεσμο υπολογίστηκε κόστος 89 εκατ. ευρώ το 2025, 222 εκατ. ευρώ το 2026, 443 εκατ. ευρώ το 2027. Πάρτε το να το έχετε κύριε Θεοχαρόπουλε» ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στην κάμερα, πρόκειται για έγγραφο συρραφή δηλώσεων του Θεόδωρου Σκυλακάκη και ανακοινώσεων της ΝΔ.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μετά το νέο σόου του Γιώργου Αυτιά, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ (1.5.2023) μετά την κατάθεση του Προγράμματος Σταθερότητας, σημειώνει ότι "δεν περιλαμβάνονται τυχόν επιπρόσθετα προεκλογικά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί" και αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην "κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος"».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline