Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:27:51

Γρίπη: 91 οι νεκροί - 17 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδα από την επιδημία

316 άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί σε εντατικές - Στοιχεία για την επιδημία της γρίπης μέχρι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στους 91 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την επιδημία της γρίπης στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΕΕΛΠΝΟ, μέσα σε μία εβδομάδα έχασαν τη ζωή τους ακόμη 17 άνθρωποι που είχαν νοσήσει από την εποχική γρίπη.

Τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας αφορούν την εβδομάδα μέχρι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Δηλαδή, στους 91 συνανθρώπους μας που έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές της εποχικής γρίπης δεν συμπεριλαμβάνονται ασθενείς που πιθανόν να κατέληξαν το τελευταίο τριήμερο.
Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: Θα είναι περισσότερο θανατηφόρος ο Μάρτιος από τις επιπλοκές της γρίπης. Υπολογίζεται ο Φεβρουάριος να κλείσει με 95-100 θανάτους. 

Γράφτηκε από τον NonPaperNews
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 00:01

«Αναμένουμε κορύφωση της γρίπης τον Μάρτιο -Κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα τα καταφέρουν να επιβιώσουν..»

Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων της γρίπης τον Μάρτιο, δυστυχώς προτελευταίο μήνα από τα φετινή δοκιμασία αναμένουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.
Υπολογίζεται ο Φεβρουάριος, που έως τις 17 είχαν συμβεί 74 θανατηφόρα κρούσματα να κλείσει με 95-100 θανάτους.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο News 24/7 88,6, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΝΠΟ ανέφερε πως η γρίπη θα παραμείνει σε έξαρση τον Μάρτιο, με τα κρούσματα να συνεχίζονται μέχρι και τον Απρίλιο.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline