Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024  16:16:35

NonPaperNews

NonPaperNews

Τι καταγράφει η δημοσκόπηση της εφημερίδας «Πελοπόννησος» για τους Ανδρουλάκη και Δούκα – Πόσο κοντά είναι ο Γερουλάνος και η Διαμαντοπούλου – Μπορεί να ξαναγίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ;

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Λύτρα. Τα μέλη του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου στο βούλευμα που εξέδωσαν εξηγούν τους λόγους που δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Απορρίφθηκε η προσφυγή της χήρας, τρίτης συζύγιου του δημοσιογράφου στη δικαιοσύνη στο πριγκιπάτο με την οποία ζητούσε να βγει... εκτός ο γιος του Γιάννης από τον πρώτο του γάμο. 

Γιατί η «Ορέστεια» του Θ. Τερζόπουλου στην Επίδαυρο, όσο δίχασε τόσο ενθουσίασε κατά τη έγκριτη δημοσιογράφο στα θέματα πολιτισμού.

Νέο, δυνατό χτύπημα της ΕΛ.ΑΣ σε μεγάλο, αδίστακτο κύκλωμα εκβιαστών σε καταστηματάρχες. Χωρίς όρια, απειλούσαν ζωές, έδερναν και έκαιγαν στα ανυπότακτα μαγαζιά.

Διπλωματικές πηγές στην Ελλάδα σχολίασαν την κατάθεση στεφάνου σε μνημείο για τους Τσάμηδες από τον Πρόεδρο της Αλβανίας, Μπαϊράμ Μπεγκάι, τονίζοντας: «είναι μία ενέργεια που παραπέμπει σε ανεπίτρεπτους εθνικισμούς περασμένων εποχών», ανήθικους πολιτικά και ντροπιαστικούς.

«Τι υπολόγισα λάθος στην περίπτωση της Ελλάδας». Ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν μιλάει για την Ελλάδα, το Grexit, τα μνημόνια, το χρέος και τις αμερικανικές εκλογές.

Μέτρα προστασίας των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τον καύσωνα των ημερών προβλέπει η υπουργική εγκύκλιος της Νίκης Κεραμέως ως εισαγωγικά για μονιμότερες ρυθμίσεις.

Ορισμένοι και ορισμένες υποψήφιοι αρχηγοί του Κινήματος, την επικρίνουν εμμέσως αλλά σαφώς, ότι είχε για πολλά χρόνια απομακρυνθεί από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, έκανε προσωπική πολιτική της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς περισσότερο και ότι ήταν υπέρ μιας προσέγγισης με τη ΝΔ- Δεξιά.

Σελίδα 1 από 2309
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline