Σάββατο 20 Απριλίου 2024  02:46:20

NonPaperNews

NonPaperNews

Τα μικρά ψυχαγωγικά βιντεάκια του TikTok έχουν γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητας για δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Με μια μόνιμη έκθεση το Μεσολόγγι τιμά τον Λόρδο Βύρωνα - Στόχος είναι να παρουσιαστούν η ζωή και το έργο του, με έμφαση στη αφοσιωμένη και αγωνιστική σχέση του με την Ελλάδα και την εθνικη της απελευθέρωση.

Μεγάλη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ για τα «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» έπειτα από την απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) για πρόωρη λήξη του προγράμματος στις 15 Μαΐου (από τέλος Ιουνίου που προβλεπόταν).

«Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» διαβεβαιώνει η Τεχεράνη και υποβαθμίζει το όλο γεγονός – Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ. Ανακούφιση και ελπίδες ηρεμίας στο μέτωπο αυτό.

Σίφνος, Σέριφος και Φολέγανδρος είναι τα τρία κυκλαδίτικα νησιά που εντάχθηκαν στον κατάλογο των 7 πιο απειλούμενων μνημείων και τόπων πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ευρώπη για το 2024.

Σελίδα 1 από 2770
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline