Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  13:03:55

Born To Be Murdered: Η χολιγουντιανή παραγωγή που έκλεισε το Σύνταγμα

Το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε κινηματογραφικό σκηνικό για τα γυρίσματα της ταινίας «Born To Be Murdered», με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιο του διάσημου ηθοποιού Ντένζελ Ουάσιγκτον.

Για 12 ώρες το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σήμερα σε κινηματογραφικό σκηνικό για τα γυρίσματα της ταινίας «Born To Be Murdered», φέρνοντας στην πρωτεύουσα άρωμα από Χόλιγουντ μαζί με τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο ηθοποιό γιο του Ντένζελ Ουάσινγκτον, Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες από το πρωί της Κυριακής, η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων στο Σύνταγμα καθώς και στους γύρω δρόμους έχει διακοπεί, προκειμένου να πραγματοποιηθούν γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered».

Το κινηματογραφικό σκηνικό «πολέμου» που έχει στηθεί από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί περαστικοί και τουρίστες να ανησυχήσουν, καθώς οι κάμερες καταγράφουν σκηνές «άγριων επεισοδίων» και «αιματηρών συγκρούσεων» στην πλατεία Συντάγματος.
Οι σκηνές που γυρίζονται από νωρίς το πρωί περιλαμβάνουν φοβερά ρεαλιστικές «μάχες», μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στο Σύνταγμα. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και θα συνεχιστούν έως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες.

Η ταυτότητα της ταινίας και το «χαρτί» Ουάσιγκτον

Το σενάριο της ταινίας «Born To Be Murdered», βασίζεται στο μυθιστόρημα που έγραψε το 1945 η Αμερικανίδα Έλινορ Ντένιστον, με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν. Πρόκειται για ένα κλασικό θρίλερ μυστηρίου, που αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Παραγωγός της ταινίας είναι ο Λούκα Γκουαντανίνο, που έχει σημαντική διαδρομή ως σκηνοθέτης, με κορυφαία στιγμή την ταινία του «Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου», το οποίο κατάφερε να μπει, το 2017, ως υποψήφιο για τέσσερα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Πρώτου Ανδρικού Ρόλου και Διασκευασμένου Σεναρίου.
Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο, βοηθός σκηνοθέτης στις ταινίες του Γκουαντανίνο, ο οποίοι ουσιαστικά αποτελούν ένα αχώριστο δίδυμο τόσο στον κινηματογράφο όσο και στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα πιο δυνατότα χαρτιά της ταινίας «Born To Be Murdered» είναι ο πρωταγωνιστής της, ο ανερχόμενος Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιος του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον.
Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον ήταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας του Σπάικ Λι, «BlacKkKlansman», η οποία κέρδισε το Όσκαρ Σεναρίου στην 91η απονομή των βραβείων .

Επίσης, ο 35χρονος ηθοποιός, με το βαρύ όνομα, που προσέχει ιδιαιτέρως τις επιλογές του, για πολλούς θεωρείται και ο νέος Σίντνεϊ Πουατιέ, σε μία άτυπη κόντρα με τον βραβευμένο με Όσκαρ Μαχερσάλα Άλ

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline