Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:19:34

«Ενήλικοι στο Δωμάτιο»: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά

O Χρήστος Λούλης ως Γιάνης Βαρουφάκης στην ταινία του Κ. Γαβρά. Κυκλοφόρησε σήμερα η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην αίθουσα» («Adults In The Room»).

Το «Ενήλικοι στην αίθουσα» βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη με τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι» και αφηγείται τις δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε. (Eurogroup), για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους στις αρχές του 2015.

Το φεστιβάλ Βενετίας τιμά τον Κώστα Γαβρά -Παγκόσμια πρώτη για την ταινία με θέμα την «περήφανη διαπραγμάτευση» Βαρουφάκη

Στο τρέιλερ βλέπουμε να αναβιώνουν τα όσα διαδραματίστηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τις κρίσιμες και πολύωρες στιγμές των διαπραγματεύσεων, ενώ ξεχωρίζει η ερμηνεία του Χρήστου Λούλη, του οποίου η φωνή μοιάζει πολύ με αυτή του Γιάνη Βαρουφάκη που υποδύεται.

Η ταινία θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου, μάλιστα ο Κώστας Γαβράς είναι τιμώμενο πρόσωπο καθώς θα του απονεμηθεί το βραβείο «Jaeger-LeCoultre Glory to the Filmmaker 2019» για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο.

Στην ταινία «Ενήλικοι στην αίθουσα» ο Χρήστος Λούλης υποδύεται το Γιάνη Βαρουφάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τον Αλέξη Τσίπρα, ο Δημήτρης Τάρλοου τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, η Βαλέρια Γκολίνο τη Δανάη Στράτου, η Ζοσιάν Πινσόν την Κριστίν Λαγκαρντ, ο Ούλριχ Τουκούρ τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Στην ταινία παίζουν ακόμη οι Χρήστος Στέργιογλου, Θάνος Τοκάκης, Θέµης Πάνου και οι Νταν Σούρµανς, Ορελιάν Ρεκουάν, Βενσάν Νεµέτ, ο Αυστριακός Κορνίλιους Οµπόνια, ο Δανός Χένρικ Μπιρτς και ο Ιταλός Φραντσέσκο Ακουαρόλι.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου από την εταιρία διανομής Odeon.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline