Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:34:58

Ενας Ελληνοαμερικανός θα υποδυθεί τον Μάρλο Μπράντο -Ολόιδιος!

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν θα είναι ο Μάρλο Μπράντο στη δραματική ταινία Waltzing With Brando. Ο ηθοποιός θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπιλ Φίσμαν, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.


Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του 2011 του αρχιτέκτονα με έδρα το Λος Άντζελες, Μπέρναρντ Τζατζ με τίτλο «Waltzing With Brando: Planning a Paradise in Tahiti» (Βαλς με τον Μπράντο: Σχεδιάζοντας έναν παράδεισο στην Ταϊτή).

Στις αρχές του 1970, ο Τζατζ βρέθηκε σε μία ακατοίκητη ατόλη στον Νότιο Ειρηνικό με τον πελάτη του, τον Μάρλο Μπράντο την εποχή της ταινίας «Ο Νονός» να δημιουργούν έναν περιβαλλοντικά βιώσιμο ιδιωτικό καταφύγιο.

Ο Μπίλι Ζέιν έχει πολλές ομοιότητες με τον Μπράντο

Ο Μπέρναρντ Τζατζ έγραψε για την εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή, την ανακάλυψη της κουλτούρας της Πολυνησίας και της Ταϊτής στις αρχές της δεκαετίας του 1970, προτού ο μαζικός τουρισμός, ο ηλεκτρισμός και τα αυτοκίνητα αλλάξουν τα πάντα.
Στο βιβλίο παρουσιάζεται ο άνθρωπος Μάρλον Μπράντο, όχι ο ηθοποιός, με τα ελαττώματα και τις εκκεντρικότητές του.
Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα υποδυθεί τον Τζατζ.
Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν θα είναι ο Μάρλο Μπράντο στη δραματική ταινία Waltzing With Brando

Ο Μπίλι Ζέιν, έχει ρόλους στις ταινίες Adventure Club και Sniper: Ultimate Kill και θα εμφανιστεί στο Ghosts of War, στο οποίο θα είναι επίσης υπεύθυνος παραγωγής και στο Cliffs of Freedom σε σκηνοθεσία Βαν Λινγκ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline