Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:39:35

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Τι είναι ο συγκεκριμένος θεσμός- Γιατί η Ελισάβετ δεν θέλει Μέγκαν και Χάρι στην τελετή

Όπως, είναι αναμενόμενο η εκδήλωση αυτή, τράβηξε το ενδιαφέρον των μέσων, σχετικά με το αν θα παρευρεθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Mέγκαν Μάρκλ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια στην υπηρεσία του θρόνου, με το παλάτι να έχει ήδη προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων προς τιμήν της. Οι οποίοι θα λάβουν μέρος μεταξύ 2 και 5 Ιουνίου του 2022, σε μια τελετή στην οποία θα παραλάβει το πλατινένιο ιωβηλαίο, σχεδιασμένο από έναν 19χρονο φοιτητή γραφιστικής εν ονόματι Eντουαρτ Ρόμπερτς.

Όπως, είναι αναμενόμενο η εκδήλωση αυτή, τράβηξε το ενδιαφέρον των μέσων, σχετικά με το αν θα παρευρεθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Mέγκαν Μάρκλ, με τον βασιλικό σχολιαστή Nιλ Σον, να παραθέτει την άποψη του σε βίντεο που ανάρτησε στο youtube, λέγοντας ότι πιθανόν η άφιξη τους στην εκδήλωση θα παραγκωνίσει την παρουσία της βασίλισσας, τραβώντας όλα τα βλέμματα των δημοσιογράφων πάνω τους.

Με τον Σον να δηλώνει συγκεκριμένα «Είμαι σίγουρος ότι η ευγενής Μεγαλειότητά της θα είχε αρκετούς ανθρώπους που θα βοηθούσαν στο σερβίρισμα των τσαγιών και πιθανώς στο ξεκαθάρισμα στο πάρκο Γουιντσορ Γκρέιτ και μπορείτε μόνο να φανταστείτε τι στο καλό θα μπορούσαν να προσφέρουν. Δεν το εννοώ με σκληρό τρόπο, αλλά ξέρετε ότι θα είναι πολύ δύσκολο για την Αυτής Μεγαλειότητα τη βασίλισσα και την Αυτού Υψηλότητα τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Άννα. Τι θα μπορούσαν να προσφέρουν; Αυτό θα αφαιρούσε μεγάλη προσοχή από τη βασίλισσα. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι θα υπάρξει κάποιου είδος συμποσίου, ίσως χαμηλών τόνων, στο οποίο ενδεχομένως θα μπορούσαν να προσκληθούν».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline