Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:57:30

Γιάννης Αντετοκούνμπο: 10ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Είναι ο μεγάλος σταρ του Μιλγουόκι. Ο άνθρωπος που οδήγησε την περσινή σεζόν τους Μπακς στο Εβερεστ του NBA και έχει θέσει ως στόχο το back to back. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο 10ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, μπαίνοντας για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes.

Ο Έλληνας παίκτης «τρύπωσε» στη δεκάδα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες, μόλις στο 27ο έτος της ηλικίας του. Ο Γιάννης εισέπραξε από τα «Ελάφια» 39,9 εκατομμύρια δολάρια, κέρδισε άλλα 41 εκατομμύρια δολάρια από χορηγούς και κάπως έτσι, με συνολικά έσοδα 80.9 εκατομμύρια δολάρια, καταλαμβάνει τη 10η θέση στη λίστα του Forbes.

top10Όσον αφορά την κορυφή της σχετικής λίστας, την απολαμβάνει ο Λιονέλ Μέσι. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση, παρόλο που είδε το μισθό του να μειώνεται κατά 22 εκατομμύρια δολάρια από την τελευταία του σεζόν στην Μπαρτσελόνα.

Την εφετινή σεζόν στο Παρίσι, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής εισέπραξε 130 εκατομμύρια δολάρια (προ φόρων) σε συμβόλαια και εμπορικές / χορηγικές συμφωνίες, αφήνοντας πίσω του τον βασιλιά του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Στην 3η θέση βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους Νεϊμάρ και Στεφ Κάρι να κλείνουν την πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του κόσμου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline