Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:11:33

Σεερβιτόρα 20χρονη, ξεμυάλισε τον Πικέ και τον πήρε από την διάσημη-χαρισματική Σακίρα.

Χαμός επικρατεί το τελευταίο 24ωρο με την είδηση, που θέλει την Σακίρα και τον Πικέ να χωρίζουν, εξαιτίας απιστίας του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευμα της εφημερίδας «Periodico» έγραψε ότι ο Ισπανός εδώ και μερικές εβδομάδες μένει μόνος, στο παλιό του σπίτι.
H εκπομπή «Mamarazzis» αποκάλυψε από την μεριά της ότι «η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι' αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους».

Τώρα έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Η δημοσιογράφος, Λάουρα Φα, σε ρεπορτάζ της τονίζει ότι ο έμπειρος στόπερ βρήκε και πάλι τον έρωτα σε μία νέα σερβιτόρα, την οποία γνώρισε σε ένα κλαμπ.

Οι δυο του ήρθαν γρήγορα κοντά μέσω των social media. Μάλιστα, αρκετοί τους είδαν μαζί σε ένα απόμερο διαμέρισμα στη Βαρκελώνη.

«Η Σακίρα τον έπιασε στα πράσα με την 20χρονη και πλέον φαίνεται είναι θέμα χρόνου μέχρι να χωρίσουν οριστικά», υπογραμμίζει η ίδια πηγή.

Σημειώνεται ότι η Σακίρα που πρόσφατα είχε μεγάλες εκκρεμότητες με την εφορία φαίνεται πως είχε αντιληφθεί την απιστία του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της και έβγαλε σχετικό τραγούδι με τίτλο «Te Felicito» (Σε συγχαίρω). Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία εμπιστοσύνης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline