Σάββατο 20 Απριλίου 2024  09:16:29

Τέλος εποχής για Λιονέλ Μέσι: Ανακοίνωσε ότι το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι το τελευταίο της καριέρας του

Το τέλος πλησιάζει για τον σπουδαίο Λιονέλ Μέσι στο διεθνές ποδόσφαιρο. Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής ανακοίνωσε επίσημα πως το επερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ, θα είναι τελευταίο της σπουδαίας καριέρας του.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο «Star+» ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, παραδέχθηκε πως στο Κατάρ θα παίξει για πέμπτη και τελευταία φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη Γερμανία το 2006 και ακολούθησαν οι παρουσίες το 2010 στη Νότιο Αφρική, το 2014 στη Βραζιλία και το 2018 στη Ρωσία.

«Μετράω τις μέρες»

Ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση χαμηλότερης τιμής! Εως και 40% φθηνότερα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

«Σίγουρα, αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το τελευταίο μου. Νιώθω σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έκανα πολύ καλή προετοιμασία φέτος, κάτι που δεν είχα κάνει πέρσι, οπότε ξεκίνησα προετοιμασία πολύ αργά, πήγα στην εθνική και μετά τραυματίστηκα» είπε ο Μέσι και πρόσθεσε: «Μετράω τις μέρες για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η αλήθεια είναι πως υπάρχει λίγο άγχος μέχρι να ξεκινήσει, για το τι θα συμβεί, επειδή θα είναι το τελευταίο μου, και τι θα καταφέρω. Δεν μπορούμε να περιμένουμε και θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται».

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Αργεντινή, απέφυγε τα μεγάλα λόγια: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ένα πολύ δυνατό γκρουπ, αλλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, για αυτό και πρόκειται για μία τόσο ιδιαίτερη διοργάνωση. Τα φαβορί δεν τα πάνε πάντα καλά ή δεν φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου».

Για το αν η Αργεντινή είναι φαβορί για τον τίτλο απάντησε: «Δεν ξέρω αν ανήκουμε στα φαβορί, αλλά η Αργεντινή πάντα θα είναι ικανή να γράψει ιστορία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν είμαστε από τα μεγαλύτερα φαβορί. Νομίζω πως υπάρχουν ομάδες που είναι από πάνω μας, αλλά θα παλέψουμε σκληρά κόντρα σε όλους».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline