Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Βόμβα» Ρονάλντο: «Αν ο Μέσι πάρει τη Χρυσή Μπάλα σταματάω το ποδόσφαιρο»

Μεγάλα λόγια αλλά όχι... πράξεις από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μέσι και Ρονάλντο για πάνω από μια δεκαετία μονοπώλησαν στο βραβείο της Χρυσής Μπάλας καθώς αν δει κανείς την σχετική λίστα από το 2008 εώς το 2021 με τους νικητές του θεσμού δεν θα βρει άλλο όνομα γραμμένο με εξαίρεση μιας χρονιάς (2018) όπου υπάρχει το όνομα του Λούκα Μόντριτς.

Το 2019 το σχετικό βραβείο διεκδικούσαν Μέσι, Ρονάλντο και Φαν Ντάικ. Πρώτος σε ψήφους τότε ήρθε ο Αργεντινός σταρ αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Πορτογάλο. Πριν από την απονομή της Χρυσής Μπαλάς ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είχε κάνει δήλωση... «φωτιά».
Συγκεκριμένα σύμφωνα με βιογραφία του Κριστιάνο , την οποία είχε δημοσιεύσει η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe» είχε πει τότε πως εάν πρώτος στην σχετική ψηφοφορία έβγαινε ο Λιονέλ Μέσι εκείνος θα σταματούσε το ποδόσφαιρο. Ωστόσο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ από ότι φαίνεται δεν τήρησε την υπόσχεση του.

Αναλυτικά είχε πει: «Αν ο Μέσι πάρει φέτος (το 2019) τη Χρυσή Μπάλα, θα αφήσω το ποδόσφαιρο.
Είναι εύκολο να μένεις στη φούσκα σου, όταν έχεις επιτυχία. Ρίσκαρα με τη μετακόμισή μου στο Τορίνο. Άλλαξα ομάδα, πρωτάθλημα, κουλτούρα. Επομένως αν ο Μέσι πάρει τη Χρυσή Μπάλα, εγώ θα αποχωρήσω».

Πολυμέσα