Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:31:30

Μάργκοτ Ρόμπι: Οι γυμνές σκηνές και το μεγάλο «όχι» στο Playboy

«Στείλτε της ένα μήνυμα, είμαστε έτοιμοι για αυτήν, θα ήταν υπέροχη» είχε δηλώσει ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ.

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Χόλιγουντ και μετά τον τελευταίο της ρόλο στην επερχόμενη ταινία «Barbie», η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός.

Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα ήρθε στην επιτυχημένη ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε το 2013, στην οποία έπαιξε τη δεύτερη σύζυγο του αμφιλεγόμενου χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορτ, τον οποίο υποδύθηκε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
H Μάργκοτ Ρόμπι στον «Λύκο της Wall Street» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο ρόλος περιλάμβανε πολλές σεξουαλικές σκηνές, συμπεριλαμβανομένης μιας γυμνής σκηνής, που είχε τραβήξει τότε την προσοχή του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ.

Εκείνη την εποχή ο Χέφνερ μπορεί να μην ήξερε το όνομά της - όμως ήξερε ότι την ήθελε οπωσδήποτε στο περιοδικό του. Μιλώντας στο Us Weekly το 2014, είπε: «Το κορίτσι που υποδύεται τη γυναίκα του Τζόρνταν Μπέλφορτ είναι πολύ, πολύ όμορφο. Θα έπρεπε να είναι στο Playboy. Στείλτε της ένα μήνυμα! Είμαστε έτοιμοι για αυτήν. Θα ήταν υπέροχη».

Ωστόσο, αν και πολλές διάσημες γυναίκες, ξεκίνησαν την καριέρα τους ποζάροντας στο συγκεκριμένο περιοδικό, η 23χρονη τότε Ρόμπι είχε απορρίψει κατηγορηματικά την προσφορά του Χέφνερ. Όπως εξήγησε η ίδια, αρκετά χρόνια αργότερα, είχε ζορίσει ήδη την οικογένειά της με το γυμνό στην ταινία, για να τους υποβάλλει ξανά σε αυτή τη διαδικασία.
O Χιου Χέφνερ είχε εντυπωσιαστεί με την ομορφιά της νεαρής ηθοποιού, όμως εκείνη... δεν του έκανε το χατήρι να φωτογραφηθεί γυμνή στο Playboy

Αναφορικά με την ταινία που την έκανε παγκοσμίως γνωστή, η Μάργκοτ Ρόμπι έχει παραδεχτεί, ότι όταν δέχτηκε τον ρόλο στον «Λύκο της Wall Street», φοβόταν τις σεξουαλικές σκηνές και τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Στην πραγματικότητα, ο Σκορσέζε της είχε προτείνει να μην πιεστεί τότε, εκείνη όμως αποφάσισε να σταθεί ολόγυμνη μπροστά στην κάμερα. Μιλώντας στην Telegraph το 2014, η Ρόμπι είχε δηλώσει: «Νομίζω ότι το γυμνό για χάρη του γυμνού είναι ντροπή. Αν το έχουν βάλει μόνο για να βγάλει ένα κορίτσι το πάνω μέρος της, τότε αυτό είναι αηδιαστικό. Και μπορείς πάντα να το καταλάβεις. Όταν ο Μάρτιν [Σκορτσέζε] προσπαθούσε να με βοηθήσει και είπε στη σκηνή όπου σαγηνεύει τον Τζόρνταν, ότι ίσως θα μπορούσα να φορέσω μια ρόμπα, είπα ότι δεν θα το έκανα. Πρέπει να είναι γυμνή».

Η δέσμευση της ηθοποιού για την αυθεντικότητα της σκηνής κρίθηκε αξιοθαύμαστη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήταν δύσκολο και ενοχλητικό για εκείνη. «Δεν το καταλαβαίνεις όταν βλέπεις την ταινία, αλλά στην πραγματικότητα βρισκόμαστε σε μια μικρή κρεβατοκάμαρα με 30 άτομα στριμωγμένα. Όλοι ήταν άντρες. Και για 17 ώρες προσποιούμαι ότι αγγίζω τον εαυτό μου. Είναι απλώς ένα πολύ περίεργο πράγμα και πρέπει να θάψετε την αμηχανία και τον παραλογισμό και να αφοσιωθείτε πλήρως».

Εννέα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Λύκου της Wall Street», η Μάργκοτ Ρόμπι απολαμβάνει πλέον μια αξιοζήλευτη καριέρα. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα είχε συμβεί, αν τελικά είχε ποζάρει γυμνή και για το θρυλικό περιοδικό. Οι αποφάσεις που πήρε όμως στη μέχρι τώρα επαγγελματική της πορεία, δείχνουν πως δεν είναι απλώς μια ωραία ξανθιά στο Χόλιγουντ και επιλέγει προσεκτικά τους ρόλους που αναλαμβάνει.

hiou

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline