Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  19:01:02

Οι αυταπάτες με τη Ρωσία

Από τη Ρωσία μια αγάπη, αλλά χωρίς καθόλου χρήμα. Για άλλη μια φορά η Υπερδύναμη Ρωσία δεν μπορεί και δεν θέλει να μας βοηθήσει. Οικονομικά και άμεσα που είναι τόσο μεγάλο μας πρόβλημα.

Το απέδειξε το νέο ταξίδι Τσίπρα στην Αγία Πετρούπολη αυτή τη φορά. Αντίθετα έμεινε η αίσθηση ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν μας χρησιμοποιεί για να κάνει ρήγμα εντυπώσεων στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να δείξει ότι υπάρχουν διαφωνίες και επιφυλάξεις για τη βάρβαρη πολιτική του στην Ουκρανία.

Κανένα δάνειο, καμμιά ενίσχυση, καμμιά αγορά ελληνικών ομολόγων. Αυταπάτες Λαφαζάνης ότι θα παίρναμε ....έξι δις ευρώ προκαταβολή για τον τουρκοελληνικό αγωγό αερίου, που θα στοιχίσει συνολικά 2 δις. Ούτε ρούβλι και απλώς ένα γενικό προσύμφωνο χωρίς να έχει εξασφαλισθεί η συμμετοχή των άλλων χωρών ακόμα (Σκόπια, Σερβία, Αυστρία, Πολωνία) έως την Κεντρική Ευρώπη.

"Οι ιστορίες και φαντασιώσεις περί Κίνας και Ρωσίας είναι αστείες. Μόνος δρόμος της Ελλάδας ο ευρωπαϊκός ". Το δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και καθηγητής Γιάννης Πανούσης, στόχος των ανεγκέφαλων φιλοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline