Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  19:56:44

Φραγκούλης: Μην τολμήσουν να δώσουν το όνομα «Μακεδονία»

Την διεξαγωγή δημοψηφίσματος και στην Ελλάδα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, προτείνει ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης. Με δήλωσή του (Βήμα Ορθοδοξίας) ο Φ. Φραγκούλης προειδοποιεί τους πολιτικούς: «Μετά μάλιστα τις δηλώσεις του Σκοπιανού Προέδρου Ιβανώφ, μην τολμήσουν να πάνε στη Βουλή δίχως δημοψήφισμα την συνθέτη ονομασία, που θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία».


Ο Φράγκος Φραγκούλης στη δήλωσηή του στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αναφέρει:

«Ο σεβασμός στου δημοκρατικούς θεσμούς επιβάλλει να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός και μάλιστα, όταν κυβέρνηση και κόμματα δεν έχουν νωπή λαϊκή εντολή σε ένα τεράστιας σημασίας Εθνικό θέμα ακόμη και αν αυτοί είναι Εθνομηδενιστές... και συνειδητά ή με λάθος εκτίμηση προβαίνουν στην κατάργηση του Έθνους – κράτους, για να γίνουν όψιμα αρεστοί και σε ποιους...

Ειδικά όταν αυτό έχει ξεπερασθεί σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Κίνα χωρίς να αναφερθώ στο σύνολο των όμορων κρατών. Εδώ ανεχόμαστε προεκλογικές ομιλίες στην Κομοτηνή λες και ήδη την Μουσουλμανική μειονότητα έπαψε να την απαρτίζουν Ελληνες πολίτες...
Μετά μάλιστα τις δηλώσεις του Σκοπιανού Προέδρου Ιβανώφ, μην τολμήσουν να πάνε στη Βουλή δίχως δημοψήφισμα την συνθέτη ονομασία, που θα εμπεριέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Το μήνυμα αφορά το σύνολο των κομμάτων... Απλά «Αιδώς Αργειοι».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline