Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  03:52:19

ΝΔ κατά ΕΡΤ: Εχει καταντήσει ένα χυδαίο κανάλι παραγωγής fake news

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την κάλυψη των όσων είπε σε πρωινή εκπομπή ο βουλευτής του κόμματος Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Η κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης δεν έχει προηγούμενο. Το Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε ένα χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Ας γνωρίζουν τα πρόθυμα φερέφωνα της συριζαϊκής προπαγάνδαςκαι οι προβοκάτορες κατασκευαστές των fake news, ότι από την επομένη κιόλας μέρα των εθνικών εκλογών, η ΕΡΤ θα γίνει η δημόσια, ανεξάρτητη και πολυφωνική τηλεόραση που αξίζει στους Έλληνες» τόνισε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Οι δηλώσεις Αθανασίου

Αφορμή για την επίθεση ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμος Αθανασίου σε ερώτηση αν μια ενδεχόμενη μίζα σε κάποιον υπουργό εμπίπτει η όχι στον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Αν παραγράφεται δηλαδή , αφού είναι ένα αδίκημα που εμπίπτει στα καθήκοντα του υπουργού, η είναι ένα αδίκημα επ΄ ευκαιρία των καθηκόντων του, και συνεπώς δεν παραγράφεται.
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου απάντησε ότι είναι στα καθήκοντα αφού «δεν θα την έπαιρνε την μίζα αν δεν ήταν υπουργός. Πιστεύω ότι είναι κατά την άσκηση των καθηκόντων του διότι αν δεν ασκούσε τα καθήκοντα δεν θα τα έπαιρνε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline