Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:40:53

Ομάδες αντιεμβολιαστών στην Θεσσαλονίκη διαρκώς σε πορείες και επεισόδια

Η πορεία χθες ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, που νωρίτερα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν αρνητές της πανδημίας, μεταξύ άλλων μέλη του «Ιερού Λόχου».

Η πορεία ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, που νωρίτερα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν αρνητές της πανδημίας, μεταξύ άλλων μέλη του «Ιερού Λόχου».

Οι διαμαρτυρόμενοι, περνώντας από καφετέριες στη Λεωφόρο Νίκης, φώναζαν συνθήματα σε θαμώνες ενώ κάτι ανάλογο έγινε και έξω από το κινηματοθέατρο "Ολύμπιον", όπου επικράτησε μικρής έκτασης ένταση όταν έπραξαν το ίδιο.

Αντιεμβολιαστές πέταξαν τρικάκια και έκανα χειρονομίες κατά των σινεφίλ, που περίμεναν για να δείξουν τα πιστοποιητικά τους. Επενέβη άμεσα η Αστυνομία και τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς να προκληθούν περαιτέρω επεισόδια.

Θεσσαλονίκη: Αντιεμβολιαστές εξύβρισαν σινεφίλ

Μικροένταση σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο πλαίσιο πορείας αντιεμβολιαστών στη Θεσσαλονίκη.
Οι διαδηλωτές διέρχονταν μπροστά από το κινηματοθέατρο Ολύμπιον, όταν μία μικρή ομάδα ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα κατά ατόμων που βρίσκονταν εκεί για την τελετή λήξης του 62ου φεστιβάλ κινηματογράφου.
Οι αντιεμβολιαστές πέταξαν φυλλάδια κι εξαπέλυσαν ύβρεις κατά των σινεφίλ.
Επενέβη η Αστυνομία και σταδιακά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline