Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:52:13

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ»

Αγεφύρωτη η αντίθεση ανάμεσα στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Καμμία δυνατότητα συνεργασίας, πολιτική ή κυβερνητική. Σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει σε συνέντευξη του στο «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε «ένα νέο ΠΑΣΟΚ».

 

«Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για διαγραφή μέρους του χρέους, κοροϊδεύει συνειδητά, αφού και αυτό παραπέμπει σε ευρωπαϊκές διασκέψεις και συμφωνίες, που ακόμη και αν επιτευχθούν, θα υπάρχουν σκληρά ανταλλάγματα, τα οποία θα πληρώσει πάλι ο λαός» αναφέρει χαρακτηριστικά, ο γ.γ του ΚΚΕ, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση και στο κόμμα της Ν.Δ.

Αναφερόμενος στην επιστροφή του πρωτογενούς πλεονάσματος στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες, κάνει λόγο για «εμπαιγμό» και σημειώνει ότι «αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί, με όποια κυβέρνηση αποδέχεται τον στόχο του πλεονάσματος. Σχετικά με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές ο κ. Κουτσούμπας τονίζει ότι η μάχη κρίνεται στον πρώτο γύρο και εκεί «πρέπει ο λαός να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline