Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:24:01

Τα πρόσωπα- στόχοι του Κυρ.Μητσοτάκη: Ρουβίκωνας, Δούρου, Κοτζιάς, Τσίπρας, Τόσκας

«Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Έρχονται εκλογές» - Σφοδρή επίθεση και αιχμηρή κριτική από τον πρόεδρο της ΝΔ στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα, για Σκοπιανό, Τουρκία, οικονομία, ασφάλεια.

«Η κυβέρνηση παίζει με τις τύχες της χώρας. Οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τα συμφέροντα της χώρας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε όλα τα θέματα, οικονομία, παιδεία, εθνικά, θέματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων και αναφερόμενος στα οικονομικά θέματα χαρακτήρισε ως θεατή τον κ. Τσίπρα στο θέμα της διαπραγμάτευσης κάνοντας συνεχώς υποχωρήσεις. Αιχμηρός ήταν επίσης ο κ. Μητσοτάκης και για τα θέματα ασφαλείας των πολιτών τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίζει τους τραμπούκους σε φασίστες και σε ακτιβιστές.Κί κάλεσε τον Πρωθυπουργό να επισκεφθεί μαζί με την αρμόδια την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τον υπουργό Ν..Τόσκα την κατάντια και υποβάθμιση του Πεδίου του Άρεως.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Αποκαλούν συλλογικότητες ομάδες όπως τον Ρουβίκωνα, που παρελαύνουν ένοπλοι στα δημόσια κτήρια». Ο κ. Μητσοτάκης, αφού αναφέρθηκε στα καυτά θέματα της επικαιρότητας έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στους Τομεάρχες και στα μέλη του κόμματος λέγοντας: «Η πολιτική δεν γίνεται με λόγια αλλά με έργα. Είμαστε αποφασισμένοι όλοι να αποκαταστήσουμε την νομιμότητα και την κανονικότητα. Είμαστε ένα μεγάλο ανοιχτό κόμμα.

Είμαστε το μόνο μεγάλο μαζικό λαϊκό κόμμα στην Ελλάδα σήμερα. Για άλλη μια φορά αναλαμβάνομαι την ευθύνη για να πάει η χώρα μπροστά. Οι κάλπες έρχονται. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Το κόμμα δεν εφησυχάζει με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων. Η αλαζονεία όμως είναι κακώς σύμβουλος στην πολιτική, γι' αυτό τίποτα δεν προδικάζουμε ως αποτέλεσμα. Θα είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες και θα ακούμε και θα μαθαίνουμε από τους πολίτες».

Σκοπιανό

«Επικίνδυνους» χαρακτήρισε τόσο τον πρωθυπουργό, όσο και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τους χειρισμούς τους στο Σκοπιανό. «Μετά από καιρό μιας μυστικής διπλωματίας για το Σκοπιανό κατέληξε και πάλι σε αδιέξοδο. Πριν μας είχαν φέρει αιφνιδιαστικά ως όνομα το «Ιλιντεν» αποδεικνύοντας ότι εκτός από επικίνδυνοι είναι και ανιστόρητοι.

Ο κ. Τσίπρας παραμένει επικίνδυνος για την χώρα. Το ίδιο κάνει και ο κ. Κοτζιάς. Με αλαζονεία προσπαθεί να βρει λύση, αλλά αφήνοντας στην άκρη τα συμφέροντα της χώρας. Ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται σήμερα ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ως πρωθυπουργός της χώρας. Εμείς παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας. Λύση ενιαία. Μια ονομασία για όλες τις χρήσεις εντός και εκτός συνόρων και μια ονομασία που δεν θα θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις των δύο χωρών. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε στο ΣΥΡΙΖΑ να διχάσει την ελληνικό λαό για άλλη μια φορά. Είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε και την αστάθεια και την ακρότητα».

Συντάξεις

«Υπόσχονται ψεύτικες υποσχέσεις επί τρία χρόνια τώρα και αυτές τις ψεύτικες υποσχέσεις προς το παρόν τις πληρώνει ο λαός, αλλά σύντομα θα κληθούν να τις «πληρώσουν» και οι ίδιοι» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων. Στα θέματα γενικότερα της οικονομίας ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι εξαιτίας της πολιτικής του κ. Τσίπρα η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να μειώσει το χρέος της.

Φτάνουμε στο τέλος του προγράμματος και ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει εξασφαλίσει ότι η χώρα θα έχει πρόσβαση στις αγορές, και μάλιστα με ικανοποιητικό επιτόκιο.

Δημόσια τάξη

«Η νομιμότητα θα αποκατασταθεί και πάλι στη χώρα μας και αυτό θα το αναλάβουμε εμείς, καθώς η ΝΔ παραμένει η μόνη δύναμη σταθερότητας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στα θέματα ασφαλείας των πολιτών. «Η χώρα έχει παραδοθεί στην ανομία και στη βία, με την ανοχή της κυβέρνησης. Η χώρα απειλείται ξανά από την τρομοκρατία που σηκώνει και πάλι κεφάλι. Η κυβέρνηση μένει αδιάφορη απέναντι σε φαινόμενα βίας, όπως αυτό στη Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι και η διαφορά μας. Εμείς δεν ανεχόμαστε τη βία. Την καταδικάζουμε από όπου κι αν προέρχεται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα ξεχωρίζει τους τραμπούκους σε φασίστες και σε ακτιβιστές. Αυτή είναι άκρως ανησυχητική τακτική. Ο προπηλακισμός εύκολα γίνεται γροθιά και η γροθιά σφαίρα. Ωστόσο, επιμένει να θεωρεί συλλογικότητες ομάδες όπως τον Ρουβίκωνα, άσχετα εάν αυτοί παρελαύνουν ένοπλοι στα δημόσια κτήρια».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline