Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:00:11

«Ο Πολάκης είναι ο καθρέπτης του κ.Τσίπρα»

Γίνεται όλο και περισσότερο προκλητικός, αυθάδης, υβριστικός και υποτίθεται ότι υπηρετεί ένα κατεξοχήν ευαίσθητο κοινωνικό χώρο, την Υγεία.

Με πολεμική κατά πάντων, κραυγές και συνεχείς ύβρεις, απαξιωτικός, με αποτυχημένες επιλογές προσώπων, με πολλά δείγματα κακοδιοίκησης αλλά και υπουργικής αλαζονείας ότι πετυχαίνει κατορθώματα στα νοσοκομεία. Εν τω μεταξύ η ΝΔ με άλλη ανακοίνωσή της εξαπολύει επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για τη συμπεριφορά του απέναντι σε δημοσιογράφους, κατηγορώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα για την ανοχή του σε αυτές τις συμπεριφορές.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείου Τύπου του κόμματος τονίζει πως «σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, όταν πεθαίνουν δύο παιδιά σε ένα κρατικό νοσοκομείο, ο αρμόδιος υπουργός συναισθάνεται την τραγικότητα του γεγονότος και διεξάγει άμεση έρευνα για τις συνθήκες που χάθηκαν» και προσθέτει: «στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο αρμόδιος υπουργός καθυβρίζει τους δημοσιογράφους επειδή του κάνουν ερωτήσεις και γεμάτος θράσος και αλαζονεία δηλώνει ότι δεν θα απολογηθεί σε κανέναν. Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Γι' αυτό και ανέχεται της συμπεριφορά του που συνιστά ντροπή για τη Δημοκρατία».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline