Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:45:31

Μητσοτάκης: Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε βουλευτικές εκλογές στις 26 Μαΐου

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό αλλά και στα αποτελέσματα της συμφωνίας των Πρεσπών άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κοζάνη, ενώ εκτίμησε ότι στις 26 Μαϊου η Ελλάδα θα έχει και βουλευτικές εκλογές, μαζί με τις Ευρωεκλογές και τις δημοτικές.

Πρόβλεψη που κάνει για δεύτερη φορά δημόσια και φαίνεται να συμπίπτει σε αυτό με το πρόεδρο της Βουλής και ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΑ Νίκο Βούτση..
Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι με τη συμφωνία των Πρεσπών, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε απέναντι σε όλους τους Ελληνες, όχι μόνο στη Μακεδονία αλλά σε όλη την Ελλάδα. «Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή για τη χώρα μας. Ο κ. Τσίπρας πήρε αποστάσεις από μία εθνική πολιτική απέναντι στο γείτονα και είπε «ναι» εκεί που έξι πρωθυπουργοί είπαν «όχι».

Και πρόσθεσε: «Τα Σκόπια πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βρεθούν απέναντι στην Ελλάδα εάν ακολουθήσουν μια συμπεριφορά η οποία υπονομεύει τα εθνικά μας συμφέροντα. Θα αγωνιστώ ώστε να κατοχυρώσω τα Μακεδονικά προϊόντα, τα οποία κινδυνεύουν από αυτή τη συμφωνία και είναι ουσιαστικά απροστάτευτα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline