Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  19:01:24

Απέβαλανη Ζωή Κωνσταντοπούλου από γαλλικό δικαστήριο

Από χθες στο Εφετείο των Παρισίων εκδικάζεται η υπόθεση του «Mr. Bitcoin» - Δείτε τι είπε η ίδια σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook για τα όσα έγιναν στο δικαστήριο.

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η δίκη του Αλεξάντερ Βίνικ – Mr. Bitcoin όπως αναφέρεται συνήθως – στο Εφετείο των Παρισίων. Το δικαστήριο απέβαλε από την αίθουσα την Ζωή Κωνσταντοπούλου από την αίθουσα και λόγω της άρνησή της να φύγει, οι δικαστές άλλαξαν αίθουσα για να συνεχίσουν την εκδίκαση της υπόθεσης!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η συνήγορός του Ζωή Κωνσταντοπούλου, το Δικαστήριο τη διέταξε να βγει από την αίθουσα όπου γινόταν η δίκη και όταν ή ίδια αρνήθηκε επιχείρησαν να την συλλάβουν τρεις αστυνομικοί!

«Τελικά δεν έγινε η σύλληψη αλλά το δικαστήριο άλλαξε αίθουσα και τώρα δεν μου επιτρέπουν την είσοδο» ανέφερε η ίδια σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζοντας ότι όσα συμβαίνουν στο γαλλικό δικαστήριο είναι κυριολεκτικά αδιανόητα και πρωτοφανή.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν παρέλειψε στο βίντεο να αφήσει αιχμές για τους κ.κ. Μητσοτάκη, Τσιάρα και Μακρόν υποστηρίζοντας ότι ο Αλεξάντερ Βίνικ βρίσκεται στο στόχαστρο τριών κυβερνήσεων και οι συγκεκριμένες διαδικασίες ακολουθούνται για να επιτύχουν την παράνομη δίωξή του.
Δείτε το βίντεο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να περιγράφει όσα έγιναν στο δικαστήριο 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline