Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  23:18:58

Ένα ακόμα διεθνές ιατρικό σεμινάριο υψηλού επιπέδου του Γ. Μαχαιρά

Καταξιωμένος στον ιατρικό τομέα όχι μόνο στην Ελλάδα, όπου διαπρέπει ως μεγάλο επιστημονικό στέλεχος γνωστών νοσοκομείων αλλά και με αναζητήσεις προοπτικής σε διεθνές επίπεδο πάνω στις σύγχρονες τάσεις και αναζητήσεις ο Τομεάρχης Χειρουργικού και διευθυντής της Ζ΄Ορθοπαιδικής Κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» δρ Γεώργιος Μαχαιράς κάνει ένα ακόμα σπουδαίο απολογισμό της δράσης του αυτής.

Υποδειγματικής από κάθε άποψη. Διηύθυνε με επιτυχία ένα πολυεθνικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα από την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου. Το σεμινάριο αυτό απευθυνόταν σε Ορθοπαιδικούς που ασχολούνται με τις αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος και παρείχε, οποως όλα τα σεμινάρια του κ .Μαχαιρά υψηλές και εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από αυτό το αντικείμενο.

Εκπαιδευτές είναι οι πλέον ειδικοί στο αντικείμενο, καθηγητές από το Vancouver του Καναδά, το Texas USA, την Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία και φυσικά οι πιό έγκριτοι και εξειδικευμένοι Έλληνες Ορθοπαιδικοί στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Η αναλογία εκπαιδευτών- εκπαιδευομένων ήταν 1 εκπαιδευτής κάθε τρεις εκπαιδευόμενους!!

Το σεμινάριο έχει την έγκριση και υποστήριξη της σημαντικότερης επιστημονικής εταιρείας στον χώρο της Ορθοπαιδικής που καλείται ΑΟ και διοργανώνει παρόμοια σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline