Σάββατο 20 Απριλίου 2024  08:55:53

Γιώργος Κουμουτσάκος / Αδιανόητη δήλωση - «Ως κοινωνία μας αρέσει να δουλεύουμε μέχρι τα 67»

«Εμείς, ως κοινωνία, μας αρέσει να δουλεύουμε ως τα 67, είναι ωραίο, είναι μέρος της ζωής μας», δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής στον ΣΚΑΪ.

Προκλητική και στα όρια της προσβολής η δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στο ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως στην Ελλάδα οι άνθρωποι αρέσκονται να δουλεύουν έως τα 67 τους έτη!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής, κλήθηκε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην Γαλλία, όπου η κοινωνία έχει «ξεχυθεί» στους δρόμους προκειμένου να διαμαρτυρηθεί κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης του Μακρόν που μεταξύ άλλων αυξάνει στα 64 έτη το όριο συνταξιοδότησης.

Τότε, προχώρησε στην πρωτοφανή δήλωση ότι «εμείς, ως κοινωνία, μας αρέσει να δουλεύουμε ως τα 67, είναι ωραίο, είναι μέρος της ζωής μας». Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:
Κουμουτσάκος: «Εμείς, ως κοινωνία, μας αρέσει να δουλεύουμε ως τα 67, είναι ωραίο, είναι μέρος της ζωής μας». pic.twitter.com/BZnbn5hWGE
— デファクト (@panlabro) March 28, 2023

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline