Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:19:56

Τσίπρας: Διώξαμε τους ποντικούς από τον ναό της Υγείας

Στη Λευκάδα, ο Αλέξης Τσίπρας συνέδεσε την αναφορά του στα θεία με το... έργο της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας σημειώνοντας ότι «εμείς λοιπόν διώξαμε από το ναό της υγείας όλους τους εκείνους τους εμπόρους, τους μεταπράτες, τα ποντίκια που ροκάνιζαν δισεκατομμύρια και δημιουργούσαν αυτά τα ελλείμματα για να μη μπορεί ο λαός να έχει πρόσβαση σε δημόσιες και ελεύθερες υπηρεσίες υγείας».

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια δεσμεύτηκε ότι «τα επόμενα χρόνια θα έχουμε 2.000 προσλήψεις κάθε χρόνο στο χώρο της Υγείας», ενώ προανήγγειλε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμα δυο ακόμη νοσοκομεία -αυτό της Καρπάθου και αυτό της Χαλκίδας.
ια αντιπαράθεση με Μητσοτάκη και προεκλογικό κλίμα
Ο Αλ. Τσίπρας αναφερθείς στην έντονη σύγκρουση με τον πρόεδρο της ΝΔ την πρώτη ημέρα συζήτησης του προϋπολογισμού, είπε ότι «δεν ξέφυγε η συζήτηση, πιστεύω ότι ήταν σχέδιο του επικοινωνιακού του επιτελείου. Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να μιλά για οικονομικά έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις του».

ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤAΚΗ

Για την επίθεση Μητσοτάκη στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA σημείωσε: «Να μιλάς για τον νεκρό πατέρα κάποιου δεν έχει ξαναγίνει στην πολιτική ζωή. Δεν του ξέφυγε ήταν επιλογή. Ηρθε στη Βουλή και αναπαρήγαγε αθλιότητες ακροδεξιών εντύπων. Είπε ότι δεν έχει να ζητήσει συγγνώμη για κάτι».

Για την δική του επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι «εγώ ασκώ κριτική στην πολιτικές του θέσεις, για τον τρόπο που απέκτησε περιουσία. Οσο για τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είπε πως «εγώ έχω τιμήσει την θέση του για το μακεδονικό, ο γιος του δεν το έχει κάνει. Ποτέ δεν ασχολήθηκα αν ήταν Εφιάλτης η αποστάτης όπως έλεγε η αντιπολίτευση παλιά». Για να προσθέσει πως είναι διαφορετικά μεγέθη: «Ο πατέρας Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός η ελληνική κοινωνία είχε εικόνα. Ο δικός μου πατέρας όμως δεν ήταν γνωστός, όταν λοιπόν τον συκοφαντείς κατακάθεται αυτή η εικόνα η συκοφαντική» Υποστήριξε με έμφαση ότι έχει επιδείξει τεράστιο σεβασμό απέναντι στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και μάλιστα όσο..... κανένας άλλος.. Ξεχνώντας λχ. ότι μίλησε πολλές φορές για συνενοχή του Κων, Μητσοτάκη σε φαυλότητες και σε σκάνδαλα διαφθοράς και υποστήριξε ότι δημιούργησε μια ζάπλουτη πολιτική οικογένεια χωρίς να δουλέψει ποτέ και άλλα ανάλογα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline