Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  22:23:05

Τσίπρας: Οι πολίτες ακούνε Μητσοτάκη και όταν βλέπουν τον λογαριασμό ρεύματος και τις τιμές νομίζουν ότι ζουν σε άλλη χώρα

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την πρωτολογία του στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για το ζήτημα της ακρίβειας. Ο κ. Τσίπρας καταλόγισε στον πρωθυπουργό προχειρότητα, ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση των deals».

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Κυβέρνηση των deals

«Όσοι πολίτες παρακολουθούν τον κ. Μητσοτάκη αισθάνονται ότι είναι σε άλλη χώρα. Παρουσίασε μία εικόνα σχεδόν παραδεισένια. Δεν έχει κατανοήσει τι βιώνει το μέσο νοικοκυριό», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αλέξης Τσίπρας - Βουλή

Σχολιάζοντας την πρωτολογία του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως η τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη «καταδεικνύει την αδυναμία του να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ανάγκες και την αγωνία των πολιτών. Καταδεικνύει έλλειμμα κατανόησης του μεγέθους της κρίσης, προχειρότητα, εμμονή σε αποτυχημένες συνταγές και εθισμό στην εξυπηρέτηση συμφερόντων. Το τετράπτυχο που σκιαγραφεί τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline