Τρίτη 16 Απριλίου 2024  16:41:46

Μέτρα για την ακρίβεια ζητάει επίμονα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στο πεδίο της αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ θα κλιμακωθούν σύντομα περισσότερο τα ζητήματα της ακρίβειας και η αδυναμία της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μέτρα που θα ανακουφίσουν τα νοικοκυριά.

«Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, ο κόσμος δεν θα μπορεί να κάνει διακοπές. Οι τιμές είναι στα ύψη και πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις στην οικονομία» δηλώνει ο πρόεδρος του κόμματος κ.Ν. Ανδρουλάκης και επιμένει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στη μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά.

«Δημοσιονομικός χώρος υπάρχει, μόνο τα έσοδα από τον ΦΠΑ είναι 1 δισ. περισσότερα από αυτά που είχε προϋπολογίσει η κυβέρνηση. Αυτό που δεν υπάρχει είναι η πολιτική βούληση της κυβέρνησης» αναφέρει. Το μήνυμα αυτό θα επιχειρήσουν να περάσουν στον κόσμο τα 70 κλιμάκια στελεχών που το επόμενο διάστημα θα δώσουν το «παρών» στις λαϊκές αγορές όλη της χώρας, παρουσιάζοντας, τις θέσεις του κόμματος. Ψηλά στην ατζέντα του κ. Ανδρουλάκη βρίσκονται τα εθνικά θέματα, για αυτό έγινε και η επιλογή της επίσκεψης στην Κω.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline