Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018  04:26:46

Χρέη που δημιούργησε η άθλια συμπεριφορά-υποκρισία των υπουργών Πολιτισμού με πρώτο τον Παύλο Γερουλάνο μέχρι τη Λυδία Κονιόρδου, με το μοναδικό Θεατρικό Μουσείο καταχρεωμένο αλλά και άστεγο ακόμα.

Τους έχουν μηνύσει με βαριές κατηγορίες όλοι σχεδόν οι συγγενείς και οι οικογένειες νεκρών και θυμάτων της τραγωδίας στις 23 Ιουλίου.

Νέα σοδειά διαμαρτυρίας και αγανάκτησης από χιλιάδες διαμαρτυρόμενους επιστήμονες και εκπαιδευτικούς. Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί, Γεωλόγοι και Βιολόγοι κατακεραυνώνουν τον υπουργό Παιδείας, που γλύτωσε στο τέλος κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Ενδιαφέρουσες απόψεις για πρώτη φορά με τόση έμφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου στο Συνέδριο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας σε εκτεταμένη ανάλυση «Προεδρική Δημοκρατία versus Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας».

Διαλυτικά φαινόμενα φθοράς και σύγχυση σε πολλά επίπεδα, σε Κυβέρνηση, σε ΥΠΕΞ-ΥΠΕΘΑ, ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και κατά συνέπεια στη ίδια τη διεθνή εικόνα της χώρας βαθαίνουν συνεχώς, επισημαίνουν ξένοι διπλωμάτες στην Αθήνα.

Πάγωσαν η υλοτόμηση και η συλλογή αμιάντου, ενώ δεν έχει γίνει κανένα αντιπλημμυρικό έργο σύμφωνα με επιστολή –διαμαρτυρία τους προς τον Χρήστο Σπίρτζη.

«..Για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών έχει τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας. Είμαστε το αναγκαίο καλό και θα παραμείνουμε ισχυροί». Καθώς τα δημοσιεύματα πληθαίνουν ότι οι περισσότεροι βουλευτές και επιφανή στελέχη, και πάντως πρώτοι όσοι κατέχουν κυβερνητικό αξίωμα θα διαφοροποιηθούν και θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σελίδα 1 από 575