Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  08:31:07

Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι ψηφοφόροι δύο εβδομάδες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ισως ξαναχάσει ο Νέο- Σουλτάνος τις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας.

Στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου μίλησε η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023», μετά την αναφορά για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και «την επιχείρηση συγκάλυψης».

NONPAPERNEWS-14.3.2024.....Κασσελάκης: Άλλαξε το κέντρο κατάταξης της Σπάρτης, επειδή κρίθηκε «προβληματική περιοχή» για τους ΛΟΑΤΚΙ φίλους και επισκέπτες. Αύριο Παρασκευή παρουσιάζεται στο... Πυροβολικό στη Θήβα.

Ο Τούρκος πρόεδρος όχι μόνο υπερασπίστηκε την τουρκική εισβολή αλλά προχώρησε ακόμη παραπέρα υποστηρίζοντας ότι εάν οι τουρκικές δυνάμεις είχαν κινηθεί νοτιότερα το 1974, τότε η Κύπρος μπορεί να ήταν σήμερα ολόκληρη τουρκική.

Αστείοι έπαινοι από την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων, σιωπή ενόχων από τα αρμόδια υπουργεία Πολιτισμού και Παιδείας, με αναξιόπιστα εγκώμια σε δημοσιεύματα εφημερίδων και Ιστοσελίδων.

Δεν απέμεινε σενάριο, φαντασίωση, κακοήθεια, καχυποψία, εκδοχή πιθανή και απίθανη που να μη έγινε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στον Αγγλικό Τύπο και γενικά στα ΜΜΕ της χώρας, κατά τη παλαιά, τους συνήθεια του έντονου κιτρινισμού σε προσωπικές υποθέσεις σε αντίθεση λ.χ. με τη Γαλλία.

Σελίδα 1 από 818
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline