Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018  20:01:50

Μπλεγμένος σε μεγάλες υποθέσεις λαθρεμπορίας, δολοφονιών, απαγωγών και με φιλίες προς τους...αναρχικούς και εξτρεμιστές της αριστεράς.

Εκδοχές και σοβαρές υποψίες ότι εκεί ίσως κρύβεται το μυστικό της δόνησης που αναστάτωσε τους κατοίκους της Αττικής.

Εκτός από τους παλαιούς και ακατάλληλους δρόμους ο Κυριάκος Μητσοτάκης –μετά μια κακή εμπειρία εκεί με τον γιό του- επισήμανε ότι πολλοί οδηγοί στην Κρήτη οδηγούν επικίνδυνα, απρόσεκτα και τρέχουν υπερβολικά.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι για τη δόνηση που ανησύχησε τους κατοίκους της Αττικής λίγο πριν τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με την μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η δόνηση ήταν 4,2 Ρίχτερ και είχε επίκεντρο 28 χλμ Βορειοανατολικά της Αθήνας, στην περιοχή της Σταμάτας. Ωστόστο το μικρό εστιακό της βάθος (5 χλμ.) την έκανε ιδιαίτερα αισθητή.

Μεγάλο μυαλό, χαριτωμένο πνεύμα, ευχάριστος συνομιλητής, πολυδιαβασμένος ο Δημήτρης Χορν τα τελευταία τέσσερα χρόνια της ζωής του (απ' το 1994), έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Τελικά, πέθανε στις 16 Ιανουαρίου 1998, από καρκίνο. Κηδεύτηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Δέκα χρόνια μετά το θάνατο της δεύτερης συζύγου του Αννας Γουλανδρή.

Και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ. Καταπέλτης ο εισαγγελέας για το επικίνδυνο της παρουσίας του στην κοινωνία.

Ρομπότ-νοσοκόμοι βοηθούν το προσωπικό σε εργασίες αρχειοθέτησης και μεταφοράς υλικού σε νοσοκομείο στην Μπανγκόγκ. Για να κάνουν και ενέσεις θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη...

Σελίδα 1 από 447