Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018  20:59:13

Η κατεργασμένη κάνναβη («σοκολάτα») σε έξι τόννους και τα παραισθησιογόνα χάπια ήταν τοποθετημένα σε κρύπτες, στους διπλούς πάτους των κοντέινερ. 

Εξανεμίζονται οι ελπίδες ορισμένων από δυο δημοσκοπήσεις που προηγήθηκαν και εδιναν διαφορά των δύο πρώτων κομμάτων μόνο 4,7% ή 5,3 % υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, με ποιοτικά στοιχεία πολλά υπέρ του ΣΥΡIΖΑ και με ποσοστά καλής ελπίδες για πολλά από τα μικρά κόμματα, που δήθεν συγκέντρωναν ποσοστά 2-2,5%.

Χιλιάδες εργαζόμενοι... υπό δοκιμήν, χωρίς κανονική αμοιβή και ασφάλεια για τις γιορτές. Φαινόμενο που έρχεται από τι συνθήκες μαύρης εργασίας που έχουν αναπτυχθεί κατά το καλοκαίρι και ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές και υπηρεσίες.

Την ίδια στιγμή οι φορείς του κλάδου εκφράζουν την αγωνία τους για τη βιωσιμότητα των τουριστικών μονάδων τους. Όπως σημειώνει ο κ. Βλάχος από τα Ιωάννινα, οι ξενοδοχειακές μονάδες του νομού, νωρίτερα από άλλες περιοχές της χώρας έχουν δαπάνες θέρμανσης και η πληρότητα τις μέρες των εορτών, απλά δίνει μια ανάσα στα οικονομικά.

Στο 18,3% διαμορφώθηκε η ανεργία στο γ΄τρίμηνο του 2018 έναντι 19% του προηγούμενου τριμήνου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Βαθύτατα διχαστικός, πολωτικός, ισοπεδωτικός και έντονα λαικιστής ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Η Θεσσαλονίκη δίνει σήμερα απάντηση, στο σκοτάδι, στο μίσος, στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία» είπε ο κ. Τσίπρας για να προσθέσει :«Η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία, η Ελλάδα δε θα γυρίσει πίσω, δε θα επιτρέψουμε στους απατεώνες της πολιτικής που λεηλάτησαν τη πατρίδα μας και την έριξαν στα βράχια της χρεοκοπίας, να ντύνονται σήμερα με χλαμίδες και περικεφαλαίες και να παριστάνουν τους υπερπατριώτες, χέρι χέρι με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ φρόντισε την ανάγκη συσπείρωσης και αγωνιστικότητας και στις 4 εκλογικές αναμετρήσεις του 2019. Οι προτάσεις της ΝΔ για τα κοινωνικά, οικονομικά, εργασιακά και θέματα Παιδείας και Κράτους. Επίδομα 2.000 για κάθε νέα γέννηση -Αύξηση κατώτατου μισθού διπλάσια από του ΑΕΠ.

Στα 83 του χρόνια σήμερα, ο «νονός» της ελληνικής μαφίας στη Νέα Υόρκη εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης από το 1992, μετρώντας δηλαδή ήδη 26 χρόνια στη φυλακή.

Σελίδα 1 από 604