Σάββατο 24 Μαρτίου 2018  13:48:30

Το ίδιο απαράδεκτο γεγονός συνέβη και με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν με την επίσημη επίσκεψη τον περασμένο Δεκέμβριο, που εξάγγειλε πρώτα η Άγκυρα και καθόρισε επίσης την επιθυμητή του ημερομηνία, αξιώσεις τις οποίες ικανοποίησαν πρόθυμα και ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Καταδίκασε κατηγορηματικά την τουρκική προκλητικότητα, όπως και το Συμβούλιο Ηγετών στην Ε.Ε., μετά από πρωτοβουλία εκεί του Aλέξη Τσίπρα. Έγιναν αποδεκτές οι θέσεις της ΝΔ στο ΕΛΚ.

Τρελές διατάξεις για φορολογία στα οικόσιτα ζώα, για μη περίθαλψη από κτηνίατρο τραυματισμένου- άρρωστου ζώο, που δεν είναι δηλωμένο, την αναγκαστική στείρωση εντός εξαμήνου και πολλά αλλα.

Χριστιανικό αρχαιολογικό μνημείο βομβαρδίστηκε-μάλλον σκόπιμα- σε επίθεση τουρκικών αεροπλάνων. Προστατευόμενο από την Unesco στην Συρία.

Πως θα γινόταν η κατανομή των εδρών, εάν αύριο γίνονταν βουλευτικές εκλογές. Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο ίδιος καταγγείλει τους «μασκοφόρους ψευδομάρτυρες- συκοφάντες (που μίλησαν για μίζες), για την αγορά που έγινε από ειδική διακομματική επιτροπή, την πλήρη γνώση για το όλο θέμα του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, ενώ δεν ήταν ο Δ. Α. αρμόδιος για τις τιμές και την πολιτική του φαρμάκου αλλά το υπουργείο Εμπορίου.

Σε ιδιωτική εταιρεία security έχει αναθέσει ο Δήμος Βριλησσίων εδώ και μερικούς μήνες τη διενέργεια περιπολιών στις γειτονιές της περιοχής.

Το Trip Advisor ανακοίνωσε το Top 10 των καλύτερων τουριστικών προορισμών για το 2018, όπως τους επέλεξαν οι χρήστες του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστότοπου στον κόσμο.

Σελίδα 1 από 475