Τρίτη 14 Αυγούστου 2018  19:31:48

Η αγγελία για εργασία στη Σύρο με αποκλειστική απασχόληση τη φύλαξη και τη φροντίδα 55 γατιών έγινε viral και απασχόλησε μέχρι και τους Times. Αυτό ήταν αρκετό ώστε το mail του καταφυγίου God's Little People Cat Rescue να γεμίζει αιτήσεις.

Τον φετινό Ιούλιο έπεσαν στην Ελλάδα σχεδόν 103.000 κεραυνοί, οι περισσότεροι των τελευταίων 14 ετών. Δηλαδή από το 2005, όταν άρχισε η σχετική καταγραφή, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Γνωστός για την ποιότητα του επαγγελματικού και κοινωνικού του ήθους, ευγενής , πολιτισμένος και ανώτερος άνθρωπος, ο σπουδαίος μουσικός και συνθέτης Γιώργος Κατσαρός είχε μια ακόμη πικρή εμπειρία στη ζωή του- να του φερθούν με ασέβεια, φθόνο και μικρότητα στην ίδια τη γενέτειρα του, την οποία έχει υμνήσει και δοξάσει με το έργο του.

Δύο ενδιαφέροντα και διεισδυτικά άρθρα από τον διευθυντή της «Καθημερινής» και τον διευθυντή του «Βήματος της Κυριακής».

Στην πρωτεύουσα Καρυές του Αγίου Όρους πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η τελετή τοποθέτησης του νέου πολιτικού διοικητή του Αγίου Ορους Κωστή Δήμτσα, ο οποίος θα συνεχίσει να διατηρεί και τη θέση του γενικού διευθυντή της οργάνωσης» Αλληλεγγύη» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στενός και έμπιστος συνεργάτης του κ.Ιερώνυμου.

Το δυσάρεστο, πικρό φαινόμενο μιας συμπεριφοράς σε αντίθεση με το πλατύ μέτωπο κοινωνικής αλληλεγγύης προσφοράς, συμπαράστασης, στην ευρύτερη περιοχή.

Με διαρκείς παρατάσεις υποσχέσεων και δεσμεύσεων από την Υπουργό Εργασίας (που αναλύσαμε πρόσφατα) απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, των οποίων κατακρατούνται οι βασικοί πόροι διαβίωσης. Παράνομα, σκληρά και χωρίς κοινωνική ευαισθησία οι κόποι τους μιας ολόκληρης ζωής, έστω πλέον ως ψαλλιδισμένες συντάξεις και εφάπαξ.

Πυρά, απειλές και παραβιάσεις των ελληνικών περιοχών, ακόμα και 100 μέτρα από τα νησιά του Νότιου Αιγαίου. Φόβοι για «θερμό πολεμικό επεισόδιο».

Σελίδα 1 από 545