Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018  18:41:05

NonPaperNews

NonPaperNews

Η εξειδικευμένη στη φωτογράφιση πορτραίτων ζώων, φωτογράφος Isabella Rozendaal από την Ολλανδία, δημιούργησε μία συλλογή φωτογραφιών ζώων αναδεικνύοντας ταυτόχρονα περιοχές του Άμστερνταμ. Στη φωτογραφία είναι ο Babur, ένα σκυλί από το Αφγανιστάν που κάνει την βόλτα του στα κανάλια της Ολλανδικής πόλης.

Η επαναφορά των προστίμων στον Δ. Γιαννακόπουλο, πυροδότησε νέο γύρο αναμέτρησης μαζί με μηνύσεις και ποινικές κατηγορίες.

Υπεύθυνος για τον αυταρχισμό που εκδηλώνεται είναι οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, τόνισε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Θέλουν να καταστήσουν ανίσχυρη την εκκλησία αλλά θα βρουν μπροστά τους την Ευρώπη και την ΕΣΔΑ.

Ιερώνυμος στην συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου: Ο Τσίπρας μέσα από τη σχέση μαζί μου γίνεται ένας σύγχρονος Σαούλ. Πως ο Πρωθυπουργός, αμέσως μετά την ομόφωνη απόφαση της Ιεράς Συνόδου έδειξε οργισμένος και με καισαρική νοοτροπία πολεμικός εναντίον της, χωρίς διάθεση ισότιμης συνεργασίας και συναίνεσης.

Στο Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου πρόκειται να ληφθεί η τελική και επίσημη απόφαση σχετικά με τον προϋπολογισμό της Ελλάδας για το 2019, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες αξιωματούχος της Ευρωζώνης.

Μοντέλο κρατάει στο χέρι του το μενταγιόν από φυσικά μαργαριτάρια και διαμάντια το οποίο πωλήθηκε αντί 36 εκατ. δολαρίων.

Το περίφημο μενταγιόν με διαμάντια αντί 36 εκατ. ευρώ. Το "Πορτρέτο ενός καλλιτέχνη" (Pool with two figures) εκθρόνισε το "Ballon Dog" (Orange) του Τζεφ Κου,σενς, που πωλήθηκε αντί 58,4 εκατ. δολαρίων το 2013, επίσης από τον οίκο Christie's στη Νέα Υόρκη.

Σελίδα 1 από 1711