Σάββατο 27 Απριλίου 2024  17:08:23

Kαι χθες ο Στ. Κασσελάκης στον κόσμο του, με νεφελώδεις ιδέες, προτάσεις και.... αξιώσεις, που τουφεκίζουν στον αέρα. Κύριο

Μητσοτάκης: «Κάθε ημέρα και μία σαχλαμάρα από τον κ. Κασελάκη». «Να δεσμευθεί ο Μητσοτάκης για προανακριτική επιτροπή».

Επιμένει ο Στέφανος Κασσελάκης: «Επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση Μητσοτάκη»

«Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση, προτού το παρακράτος που στήσατε καταρρεύσει πάνω σας», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέα του ανάρτηση στα social media το βράδυ της Πέμπτης (28.03.24).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ρώτα τον κ. Μητσοτάκη για ποιο λόγο «έδιωξε» τους «δυο στενότερους συνεργάτες του».
«Κύριε πρωθυπουργέ, αναδιατυπώνω το πρώτο ερώτημα από αυτά που σας απηύθυνα (βλέπετε, δεν προλαβαίνουμε τους ρυθμούς της αποσύνθεσης). Γιατί διώξατε τους δύο στενότερους συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν» την περασμένη Κυριακή;», αναφέρει αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Και συνεχίζει: «Είχαν κάτι τα ποτά; Δεν ήταν καλά τα πούρα; Ή μήπως δεν πέτυχε η αποστολή; Συνομιλήσατε ή όχι μαζί τους από τον Καναδά για να μάθετε πώς πήγε η συνάντηση; Μήπως σας έδωσαν λάθος αναφορά;».
«Κύριε Μητσοτάκη, διοικείτε μία οργάνωση υπό διάλυση. Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση, προτού το παρακράτος που στήσατε καταρρεύσει πάνω σας», γράφει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

2.Κασσελάκης: Να δεσμευθεί ο Μητσοτάκης για προανακριτική επιτροπή

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπερψηφίσει την πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, που θα καταθέσει το ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία να υπερψηφίσει την πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη. Την πρόταση, μάλιστα πρόκειται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ άμεσα.
«Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φέρει σήμερα την αφρικανική σκόνη εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, τρία ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό για πλήρη διαφάνεια.

Αν τολμάει, ας απαντήσει στην ομιλία του:

1. Τι δουλειά είχαν την Κυριακή το βράδυ οι δύο πιο στενοί του συνεργάτες (Παπασταύρου – Μπρατάκος) στο σπίτι του επιχειρηματία που κατηγορούν ως «οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να μας ρίξουν»; Η γραμμή Μητσοτάκη είναι η ΝΔ να κατηγορεί τον «υπονομευτή» και το Μαξίμου να συναντάται μαζί του;

2. Μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν έχουν διαρρεύσει για παράνομη χρήση προσωπικά δεδομένα των εν Ελλάδι ψηφοφόρων; Αν ναι, γιατί δεν μπόρεσε να το διασφαλίσει και για τους Έλληνες ψηφοφόρους του εξωτερικού; Εγγυάται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και το κόμμα της ΝΔ δεν έχουν παραδώσει προσωπικά δεδομένα ψηφοφόρων και σε άλλους βουλευτές ή/και σε τρίτες εταιρείες;

3. Ο υπουργός των Τεμπών Καραμανλής δήλωσε ότι τάχα «δεν κρύβεται». Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα καταθέσει άμεσα πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, ΕΦΟΣΟΝ ο Πρωθυπουργός δεσμευθεί σήμερα ότι η ΝΔ θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση ώστε ο Κωστας Αχ. Καραμανλής να οδηγηθεί, βάσει του πορίσματος, στη δικαιοσύνη μετά από άσκηση ποινικής δίωξης.
Αποδέχεται ο Πρωθυπουργός;
Ιδού η Ρόδος για όλα:
Μπάζωμα, μονταζιέρα, κουκούλωμα, εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου, παράνομο διορισμό σταθμάρχη, πράξεις και παραλείψεις.
Όλα στο φως.
Δε θα τολμήσει.
Ο Μητσοτάκης είναι το τζάκι που συγκαλύπτει το τζάκι Καραμανλή.
Είναι δεμένοι χέρι – χέρι στη Συγκάλυψη των Τεμπών», αναφέρει αναλυτικά η δημοσίευσή του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline