Σάββατο 1 Ιουνίου 2024  03:57:13

Συμπλεγματικός πάντα απέναντι στην Ελλάδα ο Έντι Ράμα: Υπερτιμά την συγκέντρωση στο Γαλάτσι. «Η Αλβανία είχε «κατεβάσει τα παντελόνια της στην Ελλάδα – Δεν υπάρχει υπόθεση Μπελέρη- Μεγάλη η προσφορά των Αλβανών στην ανάπτυξη της Ελλάδας». Κύριο

Επανέλαβε ότι "για εμάς δεν υπάρχει υπόθεση με αυτό το όνομα. Δεν υφίσταται... υπόθεση Μπελέρη , ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του επεσήμανε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς».

Γνωστός φιλότουρκος, αλαζόνας Βαλκάνιος, φαύλος μέχρι μυελού οστέων, υποτακτικός στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Επιμένει στην αυταξία του και σε εκείνη των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα, καθώς και στη «σκληρή γραμμή» ο Έντι Ράμα για την υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη, ενώ δηλώνει ενθουσιασμένος από την υποδοχή των ομοεθνών του στο Γαλάτσι. Σε συνέντευξή του στο κανάλι TV Klan ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας είπε μεταξύ άλλων ότι «στο παρελθόν η αλβανική πολιτική και το αλβανικό κράτος είχε "κατεβάσει τα παντελόνια"».
Έντι Ράμα: Πρόγραμμα εκμάθησης αλβανικής γλώσσας για παιδιά Αλβανών στην Ελλάδα με φόντο... την Ακρόπολη

Ο Έντι Ράμα είπε ακόμη ότι οι σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ καλές, ενώ σε ερώτηση ως προς τους θεσμικούς ρόλους των δύο ηγετών απάντησε ότι «ως προς τους θεσμικούς ρόλους, είναι γνωστό ότι υπάρχει ένα αδιέξοδο και είναι γνωστό ποιο είναι το αδιέξοδο...».

Ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε ότι είναι η υπόθεση Μπελέρη, με τον Αλβανό Πρωθυπουργό να λέει ότι «και είναι κατανοητό ότι ο τρόπος με τον οποίο η ελληνική πλευρά διάβασε αυτή την υπόθεση και ο τρόπος με τον οποίο έχει χειριστεί την υπόθεση στα μάτια της ελληνικής κοινής γνώμης για εσωτερική κατανάλωση είναι δεδομένος και αποτυπώνεται στις σχέσεις των δύο κυβερνήσεων. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι εμείς, ωστόσο, είχαμε ένα υπόγειο ρεύμα σε αυτές τις σχέσεις όταν τα πράγματα πήγαιναν κανονικά».
Έντι Ράμα: «Δεν υπάρχει ζήτημα με τον Φρέντι Μπελέρη, είναι ιστορία της ελληνικής πολιτικής»

Επανέλαβε ότι "για εμάς δεν υπάρχει υπόθεση με αυτό το όνομα. Δεν υφίσταται... υπόθεση Μπελέρη , ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του επεσήμανε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς».
Σε ερώτηση σχετικά με το πώς έχουν εξελιχθεί οι ελλονοαλβανικές σχέσεις, ο Έντι Ράμα απάντησε ότι «οι σχέσεις μας οι καλύτερες δυνατές, διότι δυστυχώς η αλβανική πολιτική και το αλβανικό κράτος είχε 'κατεβάσει τα παντελόνια' στην πολιτική της Ελλάδας».

Όσα έγιναν στην φιέστα Ράμα στο Γαλάτσι: Ήρθα να συναντηθώ με τον λαό μου όχι με υπηρέτες – Η πρόκληση με την... Μπουμπουλίνα
Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «και εσείς ανεβάσατε τα παντελόνια;» είπε: «Ίσως όχι. Πρέπει να υπάρχει μια αιτία που σήμερα να είμαστε σε μια άλλη κατάσταση».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «δεν είμαστε σε κατάσταση σύγκρουσης, Δεν είμαστε σε καμία κατάσταση σύγκρουσης, όσον αφορά εμάς.
Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι στην προηγούμενη επίσκεψή του στην Αθήνα για την έκθεση των έργων του ήταν σαν σταρ έχοντας δίπλα του τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Νίκο Δένδια ενώ τώρα δεν ήταν καλοδεχούμενος απάντησε: «Σήμερα μου φτάνει και μου περισσεύει που ήμουν ο «σταρ» των Αλβανών της Ελλάδας».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline